Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként Tinderen kaptam 5 nap alatt úgy 25 likeot, ez milyen arány?
Azt gondoltam csúnya vagyok biztosan egy sem lesz. De 25 férfinek jó nem?
Nők gondolom olyan 100-akat kapnak naponta.
1
???
Like vagy match? Like-ot kaphatsz prostiktól is, már sok ázsiai fake account magyar lokációval van reggelve úgyhogy nem csak az nem mindegy, hogy match-ről beszélsz-e vagy sima like-ról, hanem hogy ki van az account mögött.
Nem lehetetlen, de ehhez már nagyon-nagyon jól kell kinézned férfiként, top 10% talán tud ilyen számokat, talán. Vagy hazugság.
8
Igen, láttam statisztikákat erről én is. Meg más randi oldalakról is, ahol ugyanez van.
Fene érti minek ennyire válogatósak. Elsőre úgysem tudod kivel mennyire fogsz jól passzolni így egy csomó lehetőséget elpasszolnak maguktól.
Én férfiként szeretek néhány szót váltani mielőtt passzolok valakit, kiderüljön mennyire intelligens, jómodorú, mennyire humoros stb.
"Elsőre úgysem tudod kivel mennyire fogsz jól passzolni"
Nőknek csak a kinézet számít. Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!