Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként lehetne lány barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként lehetne lány barátot/barátokat találni Tinderen? Lányok ti vevőek lennétek ilyenre?

Figyelt kérdés

Vajon férfiként lehetne lány barátot/barátokat találni a Tinderen?

Szabadidős programokra szeretnék lány barátot találni akivel néha eljarunk közös programokra.

Tinderen vajon vevőek lennének a lányok ilyenre,hogy nem kapcsolatot akarok,hanem barátkozni?

2021. júl. 6. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hetero férfinek se hiszem már el, hogy barátkozni akar. Tinderen meg aztán végképp nem, ez nem az a felület.
2021. júl. 6. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Facebook datingen be lehet állítani, hogy csak barátokat keresel. Ott hitelesebb. Ha tényleg nem nyomulnál, én szívesen baratkoznek is akár ilyen felületről, ha közös az érdeklődési kör.
2021. júl. 6. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tetszik, es match lesz, el tudom kepzelni, mennyire orulnek, hogy a ficko nem akar engem, de baratkozzunk.
2021. júl. 7. 03:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A tinder társkereső. Ha vki ott rámír matchelés után, hogy igazából csak barátkozni akar, vagy azt gondolom, hogy "más idejével szórakozz", vagy ha már a profilon is az van, akkor az a benyomásom, hogy hazudik és egyéjszakást keres.

Inkább tematikus fórumokon lenne érdemes ilyen jelleggel szabadidőpartnert keresni, ahol nem a társkeresés az oldal profilja.

2021. júl. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!