Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell nagyképű képeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell nagyképű képeket vágni férfiként? Szeretnék matcheket Tinderen de ez nem megy nekem, túl erőltetett.

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 11:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nice guy alert
2022. márc. 30. 11:16
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
Ha zsigerből nem jön,ne is próbáld.:) Nem a te stílusod.
2022. márc. 30. 11:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos erre én se tudom a választ, de szerintem ne erőltesd. Láttam lelkes próbálkozokat, akik erőltetik ezt az arcot, és olyan röhejesen néznek ki, mintha ha az előbb szagoltak volna valami írtó büdőset.

Nem parfüm reklámban (mondjuk az már jó illatú😅)kell szerepelned, hogy ezt muszáj legyen elsajátitanod.

Számomra sokkal jobban tetszik egy kedves mosoly. Sokkal szimpatikusabb, mintha arrogáns fejét vágnál(még akkor is ha modellesen szinten megy). Beképzelt hatása van szerintem.

2022. márc. 30. 11:27
 4/20 A kérdező kommentje:

3

Te akkor a kivétel vagy. Manapság az arrogáns nagyképű arckifejezés jön be a nőknek. Én jófiúként meg nagy hátránnyal indulok.

Mosolygósat, szelídet, kedveset próbáltam de erről a nőknek csak egy sugárzik: alacsony érték.

Nem tudom, hogyan alakuljak át köcsöggé.

2022. márc. 30. 11:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A “jófiúk” nem beszélnek úgy a nőkről mintha egy emberként gondolkoznának, hanem felfogják hogy kinek ez kinek az az esete..
2022. márc. 30. 11:39
 6/20 A kérdező kommentje:

5

Ez hülyeség. A nők igényei uniformizáltak.

Mindenhol azt látom, hogy ugyanazt a pávát/kandúrt/bikát ajnározza az összes nő.

2022. márc. 30. 11:46
 7/20 anonim ***** válasza:
49%

Köcsög ne legyél, igazából azt nem bírják a lányok. Valójában kezdetben ha kicsit az vagy, és kezes bárányá tudnak változtatni, akkor érzik, hogy mennyire különleges képességeik vannak. Kezes barit kezes barivá, már nem lehet változtatni. Ezt kicsit túlozva mondom, de így a legérthetőbb. Nekem is elmélkednem kellett ezen, ha már nő nemű vagyok csak tudnom kell😂

3-as voltam.

2022. márc. 30. 11:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt akarod látni… én pl nem ajnározok senkit és teljesen más igényeim vannak mint a legjobb barátnőmnek. Dehát te biztos jobban tudod.
2022. márc. 30. 11:48
 9/20 anonim ***** válasza:
7. Mond valamit.
2022. márc. 30. 13:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenhol azt látom, hogy ugyanazt a pávát/kandúrt/bikát ajnározza az összes nő."

Annyira bele vagy fáradva a saját sikertelenségedbe, hogy már csak azt veszed észre, amit akarsz. És nem azt ami a szemed előtt van.

2022. márc. 30. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!