Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen trükkök vannak arra, hogy megérints valakit és az ne legyen erőltetett?
Mint minden idők egyik legerőltetettebbnek látszó embere, az "ön erőltetet és meterkélt díj 2005, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 győzetese (2006-ban Gyurcsány nert) é sidei várományosa sajno nem tudom.
Mondanék valamit, de az is erőltetett lenne.
mondtam hogy én vagyok a legerőltetetebb :( Idén is nyerni fogok.
Szerintem ez lányonként változó. :) Plusz valószínűleg neked is más az érintésigényed, mint nekem, úgyhogy valószínűleg nem is esne annyira jól neked, ha úgy csinálnád, mint én. De megpróbálok adni pár tippet.
Egy lány a köztetek lévő távolsággal és a testhelyzettel ki tudja fejezni, hogy mennyire nyitott rád. Ez nem egy tudatos dolog, egyszerűen az emberek annyira állnak egymáshoz közel, amennyire jól esik nekik. Ha azt látod, hogy pl. egymás mellett ültök, és nem feszeng a közeledben, nem dől a veled ellentétes irányba, lazák az izmai és nem görcsösek, akkor pl. valamennyire nyitott rád. Ha elsütsz egy viccet (esetleg kicsit az ő kárára, de azért nem bunkón), mindketten nevettek, itt az alkalom megérinteni a hátát, szépen enyhén, semmi tapi, egy másodperc és rögtön el is veszed. Ha nem reagálja túl, ha természetesen folytatódik a beszélgetés, akkor neki belefért ennyi. Ez azt jelenti, hogy meg szabad érintened a hátát.
Ha máskor kettesben vagytok, pl. sétáltok, komolyabb a hangulat, nyugodtan otthagyhatod a kezed a hátán és sétálhattok egy darabig úgy. Ez teljesen egyértelmű jelzés.
Más kérdés, hogy attól még, hogy először hagyta megérinteni a hátát, nem biztos, hogy járni akar veled - vagy bármi mást -, szóval elutasítás simán lehet belőle. Ne vedd túl komolyan, kísérletezz tovább mással! A váll, a hát semleges terület, azzal lehet kísérletezni; az arc, a haj, a has, a derék az már privát, a láb, a fenék, a hát alja nyíltan szexuális. Azzal vigyázz, mert komoly határsértés, és ha túl hamar bejátszod, mindenképp elutasítás lesz belőle.
Hát pl. Felé mész a folyosón és véletlenül neki mész mondod neki hogy bocsi és közben meg fogod a vállát. Vagy mondjuk hirtelen le ülsz mellé és meg fogod a térdét mintha ez egy sima baráti lenne.
Lehet az is hogy a szemből ki ki söpörd a haját, ez már egy kicsit közelebbi. ;)
Vagy meg igazítod a ruháját de úgy hogy mondjuk a kapuszniját. Vagy ha hideg van és mondja hogy fázik a keze akkor te szépen meg fogod a kezét hogy melegítsd neki. :D
Az is lehet hogy régi módi de be válthat. :)
Mon dieu, hát ez aztán eléggé tippmix, és még stresszes is.
pl. amikor hülyéskedtek , ő "bevágja a durcit" , te meg megölelheted , nálunk ez így volt már az első randin :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!