Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kiköti a legelején, hogy ha erőltetett szenvedés lesz az ismerkedésünk, akkor szó nélkül kilép az egészből, és ezt megteszi, akkor Ő nem korrekt?
Decemberben megismerkedtem Vele, és úgy gondoltam, hogy Ő lesz a nagy szerelem. Viszont most hogy elkezdődött a szorgalmi időszak, kissé ellaposodott az ismerkedésünk, és amúgy is teljesen mást tanulunk, nincs átfedés a tanulmányaink között, szóval elapadtunk kicsit a közös témákból.
A srác (Ő 23 éves, én 21 vagyok, mindketten egyetemisták vagyunk) ismerkedésünk első napján leszögezte, hogy ha úgy látjuk, hogy kettőnk között már nincs meg az a bizonyos szikra, akkor szó nélkül, egyik napról a másikra felejtsük el egymást. Én ebbe beleugrottam, mert úgy hittem, ez teljesen korrekt hozzáállás. Viszont úgy érzem, ez alatt a néhány hónap alatt teljesen megkedveltem, vicces, kedves, aranyos, de mivel kevesebbet tudunk találkozni, így kevesebbek lettek a közös élmények, a beszédtémáink, szóval eléggé ellaposodott a közöttünk lévő ismerkedési kapcsolat.
Igazából én nagyon össze szeretnék jönni vele, de sajnos azt tapasztaltam, hogy ő ezt nem így látja. A héten például hiába volt fent FB-on mobillal (órán ül bent, wifiről is sokszor írunk egymásnak néhány kedveskedést), de már alig-alig írt rám, és tegnap (pénteken) este csak annyit mondott nekem, amikor végre összefutottunk, hogy akkor ennek legyen itt és most vége.
Akkor nem is fogtam fel, amit mondott, elbúcsúztam tőle, nem is ejtettem könnyet érte egyáltalán. Este elaludtam közönyösen, majd reggel felébredve olyan hatalmas űrt éreztem, hogy azonnal kitört belőlem a sírás, és az egész délelőttöt végigzokogtam. Nagyon hiányzik. Hiányzik a reggeli jó reggelt SMS-e, meg hogy órán zizegjen a bolondos üzeneteivel, oh, és a délutáni találkozások, hülyülések, beszélgetések mindenről, vagy csak úgy a semmiről.. Nagyon hiányzik..
Ti mit gondoltok erről? Korrekt Tőle, hogy - ahogyan a legelején írta: "ha egyszer vége, akkor vége" - soha többé nem keres engem? Korrekt az egy pasitól, ha azzal kezd egy épülőfélben lévő kapcsolatot, hogy "ha nem megy, akkor hagyjuk annyiban és soha többé ne keressük egymást"? Korrekt az egy pasitól, A PASITÓL, ha úgy áll hozzá a kapcsolathoz, hogy nem akar többet belevinni, mint amit elvár magától?
Korrekt.
Azért olyan jó, hogy nektek nőknek ez sem jó, ha korrekt veletek az ember.
aztán csodálkoztok, hogy senki sem "harcol" értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!