Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha élőben odamegyek a nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?

Figyelt kérdés
Tinderen egy közös match kialakult egy lánnyal. Ráírtam vártam hogy írjon de nem írt, akkor minek jelölt be komolyan mondom nem értem.... Az a peche hogy láttam már és tudom hol dolgozik nagyon gondolkozok, hogy egy picit elbeszélgessek vele a munkahelyén ,hogy ha már bejelölt akkor miért nem tud visszaírni vagy ha nem jövök be neki akkor miért jelölte... ne szórakozzon velem!!
2022. máj. 15. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
2%

Mondjuk ha már ott vagy akár fordulatból fejbe is rúghatnád.

2022. máj. 15. 16:22
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

És tudsz valami egyebet is a csajról? Mondjuk hogy lehet egy bátyja is, aki neked látja el a bajodat, vagy esetleg az srác akivel ismerkedik jelenleg. Vagy lehet, hogy a csaj küzdősportol és ő maga látja el a bajodat..mellesleg egy gázpisztolyt is könnyű beszerezni, az én barátnőm is mindig hord azt magával ha megy valahova. Lehet ennél a csajnál is van, de lehet hogy nem.

Tehát mi egyebet tudsz még róla?

Ezeket is megkockáztatnád, csak mert sérült egy kicsit az egód?

2022. máj. 15. 16:25
 33/72 anonim ***** válasza:
97%
Nem sok esélyt látok arra, hogy összejönne veled ezek után. Igaz csak magamból tudok kiindulni, de engem ezzel csak eltaszítanál egy életre.
2022. máj. 15. 16:27
 34/72 anonim ***** válasza:
97%
Ha a munkahelyére mész, akár ki is dobathat a portással vagy a biztonsági őrrel...ez nem úgy működik, hogy elmegyek egy idegen lány munkahelyére számonkérni..az egy munkahely, ha meg előtte várakozol, a rendőrséget is kihívhatják. Vagy a lány hívja fel egy férfi ismerősét, hogy menjen érte autóval, mert az épületbe nem hiszem hogy ezzel a céllal beengednének, mert nem ott dolgozol, nem ismersz ott senkit, és amire készülsz az már zaklatás.
2022. máj. 15. 16:33
 35/72 anonim ***** válasza:
98%

#29:

"Elmondja az okokat értelmesen el fogunk erről beszélgetni és talán így összejövünk"

Teljességgel kizárt.

#27:

"ez a fajta viselkedés számomra undorító és elfogadhatatlan, ezért szeretnék vele kicsikét elbeszélgetni"

Ez kb. bűnözői szint.

2022. máj. 15. 16:45
 36/72 A kérdező kommentje:
34. Akkor akkor amikor kijön onnan..
2022. máj. 15. 16:45
 37/72 anonim ***** válasza:
97%
#36: akkor is simán hívhatja a biztonsági őrt.
2022. máj. 15. 16:46
 38/72 anonim ***** válasza:
97%

36

És ha előtte felhívja egy férfi ismerősét, vagy megkéri egy férfi kollégáját akkor mi van? Mert ezekhez nem kell kimenni az épületből...

2022. máj. 15. 16:47
 39/72 A kérdező kommentje:
38. Majd figyelek...
2022. máj. 15. 16:57
 40/72 anonim ***** válasza:
100%

39

Mire? Hogy ne hívjon senkit? De ha az épületbe nem mehetsz be, és ott telefonál akkor mit csinálsz?

2022. máj. 15. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!