Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?
Figyelt kérdés
Tinderen egy közös match kialakult egy lánnyal. Ráírtam vártam hogy írjon de nem írt, akkor minek jelölt be komolyan mondom nem értem.... Az a peche hogy láttam már és tudom hol dolgozik nagyon gondolkozok, hogy egy picit elbeszélgessek vele a munkahelyén ,hogy ha már bejelölt akkor miért nem tud visszaírni vagy ha nem jövök be neki akkor miért jelölte... ne szórakozzon velem!!2022. máj. 15. 15:17
41/72 A kérdező kommentje:
40. Miért hívna? nem lát, meglepem..
2022. máj. 15. 17:13
42/72 anonim válasza:
#41: mondjuk visszamenekül előled az épületbe. Vagy netán fizikai erőszakot akarsz vele szemben alkalmazni? Értsd: megfogod a karját és nem engeded. Csak mert az már büntetőjogi kategória.
43/72 anonim válasza:
Jezus uristen! Felelmetes vagy , kerdezo! Tenyleg nem erzekeled , hogy milyen rohadtul abnormalis amit irsz?!
44/72 A kérdező kommentje:
Muszáj megtudnom hogy miért nem ír vissza, baromi idegesítő dolog ez engem nagyon frusztrál bármi áron de meg akarom tudni
2022. máj. 15. 17:19
46/72 anonim válasza:
#44: a "bármi áron"-ba a rendőrségi fogdába kerülés is beletartozik?
47/72 anonim válasza:
Mit nem értesz? Nem nézel ki elég jól. Ennyi. Vagy már lehet a leveled is ilyen hangvételű volt. Akkor meg csoda, hogy nem tiltott egyből.
48/72 anonim válasza:
Szánalmas...már olvasni is ciki
49/72 anonim válasza:
Te nem vagy normális! Kapásból rendőrt hívnék rád, az égvilágon semmiféle beszélgetés nem lenne, azt gyorsan el is felejtheted. Nem gondolod, hogy majd bárki ezek után leáll veled társalogni meg magyarázkodni. 🤦🏻♀️ Ez konkrétan zaklatás.
Szóval épeszű lány azzal a lendülettel elhajt, ahogy meghallja a szánalmas számonkérésedet, továbbá ha kifogsz pl egy olyan csajt, mint én is, aki évek óta boxol, akkor lehet picit rosszabbul fogsz járni.. :)
50/72 anonim válasza:
Mondjuk ha nem kérdez, hanem egyből üt, akkor már rendőrt nem fog tudni hívni ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!