Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinderen nem tetszik eloben lehet mas?

Figyelt kérdés
A beszelgetesek amugy erdekes vele, nagyon aranyosnak tunik, szeretne talalkozni, es eleg kitarto :D szerintetek van ra esely h eloben megis tetszen?
2022. máj. 14. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Nem igazán. Nem láttam még olyan nőt, akinél ez megtörtént. (Mert, gondolom nő vagy.)
2022. máj. 14. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Nálam megtörtént! :D Tinderen a képek alapján abszolút nem fogott meg a srác. De a leírásában volt egy olyan rész amit nem tudtam szó nélkül hagyni. Ezért jobbra húztam hogy megírjam neki a véleményemet. Hát így indult. Ő volt nagyjából az egyetlen jelölt akitől senkit nem akartam a Tinderen. De olyan gördülékeny volt köztünk a kommunikáció hogy éreztük hogy ebből muszáj egy személyes találkozót is kihozni. Bár nekem nagyon nem jött be (tipikus kigyúrt keménycsávó hosszú göndör sötét hajjal) de a randik során kiderült hogy egy eszméletlen édes pasi. Augusztusban jöttünk össze és októberben össze is költöztünk. Imádjuk egymást és szuper kapcsolatunk van.

25N 33F

2022. máj. 14. 22:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, de amzgy nem latom kifejezetten nem vonzonak, egyszeruen csak vhogy nem gondolom h be fog nekem jonni
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
#2: Jó, hát na. Itt minden második csajjal megtörténik, ahogy minden 2. srác milliókat kereső informatikus. Ilyen ez az oldal. <3
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem egészen értem kérdező. Ha jobbra húztad, akkor tetszik. Most az a bajod, hogy egy rondát húztál jobbra és nem mered őt felvállalni mások előtt vagy mi?
2022. máj. 14. 22:21
 6/11 A kérdező kommentje:
De nem ronda :D azert huztam jobbra mert amugy szimpi volt, es havernak nagyon el tudom kepzelni... El is mondtam neki tobbszor, de nem tudom h o mit akar
2022. máj. 14. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
#4 kérlek ne szóld le a válaszomat! #2 vagyok és igaz amit írtam. Nem informatikus a párom hanem fegyverforgalmazó. És nem keres milliókat de így is jól megvagyunk ketten. Nem tudom miért annyira hihetetlen ez a sztori. A kérdező pont erre kérdezett rá. Felcsillant a szemem hogy végre tudok érdemben válaszolni egy kérdésre és megírtam a mi történetünket. 🤷
2022. máj. 14. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen? Nem haverokat keresni, az fix.
2022. máj. 14. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
18 éves koromban beszélgettem egy 28 éves nővel, aki fotó alapján nem tetszett, de nagyon jókat beszélgettünk. Élőben gyönyörű, formás, nagymellű nő volt, 20 évnél nem tűnt idősebbnek. Kétszer is elmentem mellette, mert nem ismertem meg.
2022. máj. 14. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
30%

"nagyon nem jött be ... kigyúrt keménycsávó hosszú göndör sötét hajjal"

aha...

Újmagyarul: xopok nyelek análozok nehogy elveszítsem

2022. máj. 14. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!