Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a szomszédom, megláttam tinderen, megijedtem és balra húztam! Mit tegyek?
Tetszik a szomszéd srác, leragadtunk köszönés, hogy vagy? szinten. Tinderen megláttam és valamiért pánikból balra húztam. Pedig ha esetleg jobbra húzna akkor kiderülne, hogy tetszünk egymásnak!
Hogy lehettem ennyire idióta.
Most menjek oda hozzá és mondjam el, hogy láttam tinderen és véletlen balra ment?
Szerencsére még mindig ott a való élet, és ha legközelebb összefuttok, lehet 2 szó helyett 47 szót beszélgetni, aztán meg 147-et. Még életszerűbb is, mint balra-jobbra húzogatni fényképeket.
És nyilván nem a tinderről kell beszélgetni, hanem olyan dolgokról, amikről az emberek beszélgetni szoktak.
😂
Nézzük ha odamesz hozza hogy bocsi balra huztalak tinderen mert megijedtem szerinted nem fog kamillazni plane ha mar evek ota nem is hasznalja a tindert vagy o is balra huzott. Ha jobbra huz akkor sem mutatja hogy te balra huztad csak akkor ha mindketten tetszetek egymasnak. Vagy a balra huzas a tetszes? De ha o jobbra huz akkor ha nem tetszes akkor nincs match ergo nem is fogja tudni. Ha meg van match az miert probléma ha amugy is tetszik? Valaki érti ezt?
Várjatok, kihagytam a sztoriból: Fél éve költözött ide. Facen a képein, kb fél évre visszamenőleg sok közös képe van egy lánnyal. Összebújós, puszis. De azóta semmi. Viszont nem veszi le őket. Ezért nem kezdeményeztem nála.
De most hogy látom tinderen, talán tényleg szingli és csak fent maradtak a képek? Sosem láttam még amúgy a barátnőjével mióta itt lakik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!