Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy sokkal jobban panaszkodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sokkal jobban panaszkodnak itt a férfiak a társkereséssel kapcsolatban, az azt jelenti, hogy valóban nehezebb nekik az ismerkedés vagy csak egyszerűen hisztissebbek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
23%

"Manapság azonban lehetőség van arra, hogy egy jómódú nő is beleszeressen egy szegényebb pasiba."

Nem jobb vagy rosszabb, csak megváltozott.

Akkor a vagyoni/társadalmi szint volt súlyos tényező, a kinézet sokadlagos

Most pedig a vagyoni/társadalmi szint kevésbé fontos a tarskereséseben, és a külső lett a legfontosabb

2022. máj. 15. 14:45
 72/78 anonim ***** válasza:
40%

Na, ezeket az incel eszméket sem osztom.

Én tényekről beszélek. A nők tévedéseit cáfoltam, de úgy tűnik az incel téveszméket is cáfolnom kell.

Tény az, hogy a férfiak nehezebben ismerkednek, de az már téveszme, hogy a külsejük miatt van ez így.

A nem jóképű pasik azért kapnak sokszor visszautasítást, mert annyira le van csökkenve az önbizalmuk, hogy egyszerűen rossz rájuk nézni. Nem vonzóak, míg a jóképű srácok általában sokkal magabiztosabbak.

A nőknek amúgy a külsőt illetően kisebb igényük van, csak a férfiak mániája az, hogy jó csajt akarnak. Ha egy pasi nem néz ki jól, de azért van egy normális megjelenése, stílusa, simán lehet barátnője, akár egy jó csaj is.

Valamelyik topikban írtam le, hogy a volt munkatársam egy magas, dagi srác volt, de imádták a nők stílusa miatt.

2022. máj. 15. 14:52
 73/78 anonim ***** válasza:
22%

"Én nem várom el a gyakoris férfiaktól, hogy valaha is felfogják, hogy a nők szexualitása és romantikus élete más, mint a férfiaké."

Érdekes dolog ez a női romantika és intimitás. Amikor azt mondja a nő, hogy "B*ssz meg és levezetésnek nyald szét a fenekem" akkor gyakorlatilag a saját igényei vannak kielégítve, mert szerinted nekik ezt lehet és ez természetes (ami így is van). De TE meg minden férfit lehánysz már eleve azért, mert szeretnének maguknak párt, mert erre van igényük.

2022. máj. 15. 14:55
 74/78 anonim ***** válasza:
25%

,,Ha a középkorban egy jobbágy fia voltál, esélyed sem volt egy csinos arisztokrata nőt elvenni, de talán egy céhmester apja sem adta volna hozzád a lányát."

Ez így jól hangzik csak egyrészt ma is ritka(gazdag csinibaba szinte esélytelen hogy kőműves Józsival összejöjjön hiába nem tiltja semmi fordítva már inkább igaz), másrészt ez extrém eset.

Perpillanat nem a jobbágy meg az arisztokrata között kell a legtöbb férfinak választani, hanem a semmi meg a valami között.

2022. máj. 15. 14:55
 75/78 anonim ***** válasza:
83%

Kőműves Józsinak tényleg nincs esélye, mert az ilyen fazonok általában eléggé elhagyták magukat: pocakosak, isznak, tanulatlanok, és fütyülgetnek a nők utan, akiket ezzel idegesítenek.

De ha nem Kőműves Józsi vagy, hanem az egy intelligens, feltörekvő pasi, akkor esélyebb, hogy felfigyelnek rád.

2022. máj. 15. 14:59
 76/78 anonim ***** válasza:
24%

,,Kőműves Józsinak tényleg nincs esélye, mert az ilyen fazonok általában eléggé elhagyták magukat: pocakosak, isznak, tanulatlanok, és fütyülgetnek a nők utan, akiket ezzel idegesítenek."

Ti melyik világban éltek amúgy?

Komolyan mondom mintha egy rossz propagandafilmet néznek a 2040es évekből(mondjuk akár a 1940es években is lehetne zsidók helyett férfiakkal) ahogy a ronda, nagyhasú, szőrős, izzadt, fogatlan, iszákos kőműves fenevadak füttyögnek szegény nők utánXD

Azt veszem észre hogy az itt kommentelő nők teljes mértékben csak sztereotípiákat képesek szajkózni, amik valóságtól teljesen el vannak rugaszkodva. Ez a füttyögő munkás tipikusan ilyen. Jóformán soha senki nem tapasztalta, de úgy van extrapolálva mintha ez valami mindennapos jelenség lenne.(persze tudom rátok folyton füttyögnek nyilván)

Távolról se vagyok kőműves, de szerintem ti még életetekben nem is találkoztatok eggyel sem. Az azért durva a kőművesek, asztalosok vagy a festők, esetleg villanyszerelők(tisztességes jól fizető munkák) szerinted olyanok mint egy alkoholista kukás, vagy egy közmunkás csöves...

,,De ha nem Kőműves Józsi vagy, hanem az egy intelligens, feltörekvő pasi"

Igen hiszen aki kétkezi munkás, az buta, csúnya, alkoholista és nem törekszik csak tengődik.

Azért ezek nagyon kemény elitista dumák...

És nem, nem polkorrektkedek, mielőtt még valaki ezzel jönne, csak ez a szöveg simán nem igaz.

,,akkor esélyebb, hogy felfigyelnek rád."

Gimiben pont volt dolgom ilyen lányokkal...hát...na mindegy, inkább hagyjuk, utólag jobban jártam volna ha nem figyelnek fel rám.

2022. máj. 15. 20:13
 77/78 anonim ***** válasza:
72%

"Na, ezeket az incel eszméket sem osztom."

Még véletlenül sem incel eszmék

Inkább történelem, majd a mindennapos valóság szembeállítása

"Én tényekről beszélek. A nők tévedéseit cáfoltam, de úgy tűnik az incel téveszméket is cáfolnom kell."

Semmiféle tényeid, és semmiféle cáfolataid nincsenek, benézted

"A nem jóképű pasik azért kapnak sokszor visszautasítást, mert annyira le van csökkenve az önbizalmuk, hogy egyszerűen rossz rájuk nézni."

Az önbizalmuk vajon miért van lecsökkenve ember?

Talán mert kizárólag kudarcok érték őket, míg a jóképűbb társait leginkább sikerek. És akkor te még megkérdőjelezed az összefüggést?

Az ok-okozati összefüggések teljesen egyértelműek pusztán annak okàn hogy a magabiztosság hiányának alapja van, ami mivel leginkább a rondáknál jelentkezik ezért egyértelmű hogy a rondaságból fakad. Ok-okozat

"A nőknek amúgy a külsőt illetően kisebb igényük van, csak a férfiak mániája az, hogy jó csajt akarnak"

Férfi lehetsz te is, így kötve hiszem hogy ezt igazán tudnád, a nők helyett. A nők tudják, csak ők meg elferdítik a valóságot.

"Ha egy pasi nem néz ki jól, de azért van egy normális megjelenése, stílusa, simán lehet barátnője, akár egy jó csaj is."

Helyből cáfolnám, a saját példámból akár. De úgysem veszed komolyan

"Valamelyik topikban írtam le, hogy a volt munkatársam egy magas, dagi srác volt, de imádták a nők stílusa miatt."

Nyilván a külseje miatt imádták, nem a "stílusa" miatt. Egy magas (nők szemében) jóképű srác simán lehet vonzó akkor is ha el van hízva. Talán több hozzá hasonló zsírdisznót vonzz, de a nőknek bejön, ez nyilvanvaló

2022. máj. 15. 20:56
 78/78 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kerdezo

Regisztralj ferfi profillal es probald ki :)

2022. máj. 16. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!