Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy sokkal jobban panaszkodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sokkal jobban panaszkodnak itt a férfiak a társkereséssel kapcsolatban, az azt jelenti, hogy valóban nehezebb nekik az ismerkedés vagy csak egyszerűen hisztissebbek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
14%

"Csak tudod, akkor nem kéne folyton azt hajtogatni, hogy a nőknek milyen könnyű, hiszen alkalmi partnert bármikor találnak."

A sikertelen pasik alkalmi partnert sem találnak. Nincs lehetőségük szexre, ez egy olyan állapot, amit egy nő nem érthet meg. Nemcsak a szép nlk, de a csúnya nők sem feküdnek le velük.

Viszont az összes nő találhatna szexpartnert, ők maguk is sokszor elmondják a vitában, hogy minden ujjukra akadhatna, ha akarnák.

Ennek a vitának tehát nincs értelme, mert a férfiak és a nők egymás tapasztalatait nem élik át az esetek többségében. Egy nő hozzá van szokva, hogy mindig van valaki, ami lefeküdne vele, egy pasi ehhez nincs hozzászokva.

2022. máj. 15. 11:29
 22/78 anonim ***** válasza:
80%

21

De attól még a többség nem él ezzel a nagyszerű lehetőséggel.

Tényleg nem vágom, hogy ha én még életemben nem szexeltem komoly párkapcsolaton kívül, akkor miért vagyok jobb helyzetben azoknál a férfiaknál, akik szintén nem. Mert megvolt a lehetőségem? Na és? Nekem semmit sem jelent, hogy pár kanos idegen megdugna. Evvan.

2022. máj. 15. 11:34
 23/78 anonim ***** válasza:
59%

Férfiként írom, hogy ez a társkeresősdi leginkább ONLINE nehéz. Vegyük a Tindert, vagy bármelyik hasonlóan sz*r alkalmazást. Lettek ezekről sikereim, de úgy, hogy mondjuk 10 próbálkozásból 8-nál egyáltalán nem tudtam beszélgetni a nővel, hiába matcheltünk össze. Miért nem sikerültek a beszélgetések? Íme:

-Érdeklődési kör zéró

-Humorérzék zéró

-Általában 2 szavas válaszok

-Csak én próbálom őt megismerni

-Tőlem annyit nem kérdez, hogy "Megbaxxódtál ma?"

-Azért matchelünk, mert elvárja, hogy szétnyaljam a fenekét a képeire, utána lelép...vagy még hamarabb, ha egy szót sem írok róluk

Férfi vagyok, sima ügy, hogy én kezdeményezek, ezzel semmi gond. Nem tetszenek nekem se a jelenlegi állapotok amik ott uralkodnak, de mivel volt onnan sikerem, nem mondom azt, hogy lehetetlen, csak tovább tart mire egy értelmesbe botlunk, aki tényleg ismerkedni szeretne.

2022. máj. 15. 11:36
 24/78 anonim ***** válasza:
79%

22

Ráadásul a női szexualitás se úgy működik..ha nem vonzódik az adott partnerhez, nem nedvesedik be, tehát ha a teste nem áll készen akkor valamilyen szinten fáj neki a behatolás, és ilyenkor gyakorlatilag mindegy hogy mekkora a férfi szerszáma.

2022. máj. 15. 11:39
 25/78 anonim ***** válasza:
9%

"De attól még a többség nem él ezzel a nagyszerű lehetőséggel"

A vita szemszögéből nincs jelentősége annak, hogy a nők élnek-e ezzel a lehetőséggel vagy sem. Ahogy annak sincs jelentősége, hogy egy sikertelen pasi lehet-e sikeres.

A vita arról szól, hogy a nők könnyebben ismerkednek-e, mint a férfiak. Ha lehetőségeket vesszük figyelembe, akkor a válasz az, hogy igen. Könnyebben találnak pasit.

És íme a legerősebb érvem:

Ha egy nő nem él szexuális életet, az azért van, mert ő úgy döntött, hogy nem akar. Ha egy férfi nem él szexuális életet, az sokszor azért van, mert nem tud.

A párkapcsolat szemszögéből is hasonló a helyzet.

2022. máj. 15. 11:40
 26/78 anonim ***** válasza:
84%

24

Hát...talán olyannal kell kamatyolni, aki tényleg tetszik.

2022. máj. 15. 11:40
 27/78 anonim ***** válasza:
22%

23#

Azért ha van néhány match úgy elmegy a dolog (ha döcögős is)

Az a szarügy amikor még match sincs. Ezt pedig minden (nők szemében) átlag alatti külsejű férfi megtapasztalhatja online.

"Tényleg nem vágom, hogy ha én még életemben nem szexeltem komoly párkapcsolaton kívül, akkor miért vagyok jobb helyzetben azoknál a férfiaknál, akik szintén nem."

Nyilvánvalóan azért mert aki iránt érdeklődnek, az sokkal könnyebben képes ISMERKEDÉSRE mint aki iránt nem érdeklődnek. Oké hogy többségében dugási célzatú a közeledés, de egyrészt nem kizárólag az, másrészt abból is előfordulhat komoly kapcsolat ha a férfi szándéka az elején még nem komoly. Azért ha egy férfi érdeklődik, abból komolyabb ismerkedés is alakulhat, nem törvényszerű hogy leragad a szexnél. Legfeljebb ti képzelitek hogy csakis azt akar, aztán vagy igaz vagy nem

2022. máj. 15. 11:45
 28/78 anonim ***** válasza:
74%

25

Az ismerkedés célja - ha jól sejtem - a pártalálás, nem? Persze, lehet, hogy könnyebben elegyedek szóba vadidegenekkel az interneten, vagy hamarabb tudnék beszerezni valami dugópajtit... Azta, mekkora boldogság, mindjárt nyitok egy pezsgőt.

PÁRKAPCSOLATOT, normális, szeretetteljes, tiszteletre, közös célokra épülő PÁRKAPCSOLATOT egyáltalán nem találunk könnyebben, mint a férfiak.

És nő nem azért nem él szexuális életet, mert nem akar, hanem mert számára nem egy idegennel való reszelés jelenti a szexuális életet. Persze egyes(!) férfiak ezt sosem fogják megérteni.

2022. máj. 15. 11:46
 29/78 anonim ***** válasza:
25%

"PÁRKAPCSOLATOT, normális, szeretetteljes, tiszteletre, közös célokra épülő"

Ezt azért eléggé cáfolja az, hogy egy sok nő van együtt olyan pasival, aki tiszteletlen vele. Itt az oldalon is van egy rakás kérdés erről.

"PÁRKAPCSOLATOT egyáltalán nem találunk könnyebben, mint a férfiak."

A férfiaknak nincs kiből válogatni sokszor, a nőknek van. A férfiak sokszor azzal járnak, akvel véletlenül összejön, a nők azzal, akit választanak. Kinek van akkor nagyobb esélye a boldogságra?

2022. máj. 15. 11:52
 30/78 anonim ***** válasza:
74%

De basszus, ez annyira életszerűtlen... Nagyjából ugyanannyi férfi van, mint amennyi nő, ebből adódóan felfoghatatlan számomra, hogy a nők mégis hogyan válogathatnak ezernyi jelentkező közül, a férfiak meg nem? Jaaaaa, hogy ti válogatás nélkül mindenkinél bepróbálkoztok, csak ne kelljen egyedül lenni?

Na ez a szánalmas.

Én össze sem jönnék olyannal, akinek csak arra kellek, hogy legyen valaki mellette, és össze sem jönnék olyannal, aki nem fog meg valamivel NAGYON. Azért, mert számomra a szingli (értsd szűzies!) élet is nagyszerűen megfelel, míg nektek folyamatosan kell valaki. Hidd el, sokszor ennek a görcse érződik rajtatok. Magasból szartok ám az éppen meghódítani kívánt nőre, de már nagyon kéne egy lyuk.

Ha nem így lenne. Ha minden férfiban, vagy legalábbis a legtöbb-ben lenne annyi önbecsülés, hogy csak a neki tetsző nőknél próbálkozik, és csak a számára megfelelő szexuális aktusba megy bele, AHOGY MI NŐK TESSZÜK, akor rögtön nem lenne miről beszélni.

2022. máj. 15. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!