Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy sokkal jobban panaszkodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sokkal jobban panaszkodnak itt a férfiak a társkereséssel kapcsolatban, az azt jelenti, hogy valóban nehezebb nekik az ismerkedés vagy csak egyszerűen hisztissebbek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
20%

Teljesen igazad van csak össze kevered az okot az okozattal, aztán így mégsincs igazad.

,,Jaaaaa, hogy ti válogatás nélkül mindenkinél bepróbálkoztok, csak ne kelljen egyedül lenni?"

Egyszer az a bajotok hogy a férfiak milyen válogatósak, biztos azért nincs nőjük, aztán meg azzal jöttök hogy milyen szánalmas hogy a férfiak lábtörlő módjára alázkodnak a nők előtt csakhogy legyen már valami.

Te jól el vagy szingliként oké, de egy férfi meg nincs.

Egy nő havi egy petesejtet termel egy férfi meg szívverésenként százezer hímivarsejtet, de ja tuti hogy pont ugyanaz a helyzet a két fél fejében... Mintha egy alkoholistát hasonlítanál ahhoz aki hétvégén megiszik két doboz sörtxd

,,Magasból szartok ám az éppen meghódítani kívánt nőre, de már nagyon kéne egy lyuk."

Szexista sztereotípia, kb mintha azt mondanám hogy minden nő nyavajgós meg a pénzre hajt.

,,Ha minden férfiban, vagy legalábbis a legtöbb-ben lenne annyi önbecsülés, hogy csak a neki tetsző nőknél próbálkozik, és csak a számára megfelelő szexuális aktusba megy bele, AHOGY MI NŐK TESSZÜK, akor rögtön nem lenne miről beszélni."

Nem fogod fel azok a férfiak akik így tesznek hoppon maradnak? Pont ez a lényeg hogy amíg te megteheted hogy válogatsz, addig egy férfinek nincs meg ez a luxus.

Az önbecsülésnek meg van egy határa, amit nektek szintén nem kell megtapasztalni, ugyanis nincs kompromisszumkényszer mint a férfiaknál.

2022. máj. 15. 13:53
 52/78 anonim ***** válasza:
71%

Az nem cáfolat volt, hanem egy ostoba szófosás. Ha azt mondom, hogy nekem semmit nem jelent néhány kanos idegen, akkor nem mondhatod azt, hogy de igenis jelent. Ha azt mondom, hogy ettől kicsit sem érzem magam jobban, akkor nem mondhatod, hogy de igen, jobban érzed magad. Ez nem cáfolat, ez a nettó hülyeség. Az, hogy ismerni véled az életemet, tudni véled, hogy hány férfi próbálkozott be nálam komoly szándékkal, az szintén vagy azért van, mert rendelkezel egy kristálygönbbel, vagy azért mert meghackelted a profilomat, és rájöttél, hogy történetesen ismersz, vagy azért, mert hülye vagy. Nos melyik?

Az sem öngól, hogy nem érdekel a marhaságotok. Én nem várom el a gyakoris férfiaktól, hogy valaha is felfogják, hogy a nők szexualitása és romantikus élete más, mint a férfiaké. Nem jobb, nem rosszabb, más. Most már nem várom el, hogy megértsétek, csak mindig ámulattal hallgatom, hogy földöz veritek magatokat a sajnálatunkért, miközben egy pillanatig nem akartok belegondolni a helyzetünkbe. Ha megfigyeled, ezt a kérdést sem egy nő tette fel. Ha mérleget vonnánk a férfi, illetve a női hisztit reprezentáló kérdések közt, akkor vajon merre billenne?

Én sosem gondoltam, hogy egy személyben reprezentálhatom a női nemet. Vannak nálam szebb, nálam csúnyább, szociálisabb és visszahúzódóbb, okosabb és butább, lustább és szorgalmasabb, igényesebb és igénytelenebb nők... Ti hiszitek azt, hogy egyetlen homogén tömb vagyunk UGYANOLYAN vágyakkal, UGYANOLYAN adottságokkal és UGYANOLYAN lehetőségekkel. Ezt kéne elengedni.

2022. máj. 15. 13:58
 53/78 anonim ***** válasza:
80%

"Te jól el vagy szingliként oké, de egy férfi meg nincs."

Akkor tanuljon meg egyedül lenni...

A biológiával érvelni meg aztán hatalmas baklövés. A nőket sokkal jobban szorítja az idő, ha gyerekvállalásról van szó. A libidót meg nem a hímivarsejtek meg a petesejtek száma határozza meg, könyörgöm. Ha így lenne, akkor többmillió szexelni akaró férfira jutna egy. Vagy ezt hogy gondoltad? Egyébként meg ki lehet verni.

2022. máj. 15. 14:01
 54/78 anonim ***** válasza:
6%

,,Akkor hisztikézzetek tovább, ennyit tudok mondani..."

Sok egyebet eddig se hallottunk tőletek...

2022. máj. 15. 14:02
 55/78 anonim ***** válasza:
25%

#52: Ajjj... Nem tudok azzal mit kezdeni, ha saját magad ellen beszélsz és észre sem veszed. Hányadszor csinálod ezt? És újra csak az alpáriság.

"Ha azt mondom, hogy nekem semmit nem jelent néhány kanos idegen, akkor nem mondhatod azt, hogy de igenis jelent."

Nem is mondtam. Szóval miről beszélsz? :O A cáfolatom tök másról szólt. (Amit viszont most leírtál, ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is. Ezzel nem lett nehezebb nőként.)

"Ha azt mondom, hogy ettől kicsit sem érzem magam jobban, akkor nem mondhatod, hogy de igen, jobban érzed magad."

Szintén ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is. Csak ugye, a matek a nyers tényekről szól. Ha nem jobb neked, akkor is jobb a helyzeted. A gazdagok között is sokan panaszkodnak, de ne mondjuk már, hogy kevés a pénzük. Nem kell magad semmitől sem jobban érezni, de itt most a társkeresés nehézségéről volt szó. Ha te 10-ből válogathatsz (és nem, ne erőltessük már be azt, hogy csak nyomi pasik próbálkoznak nőknél), akkor máris könnyebb a helyzeted, mint aki 1-ből válogathat. Ha jobban érzed magad ettől, ha nem.

"Az, hogy ismerni véled az életemet, tudni véled, hogy hány férfi próbálkozott be nálam komoly szándékkal, az szintén vagy azért van, mert rendelkezel egy kristálygönbbel, vagy azért mert meghackelted a profilomat, és rájöttél, hogy történetesen ismersz, vagy azért, mert hlye vagy."

Leírtam ám, hogy mire alapoztam az állításom. És úúújra az történt, hogy fogalmad sincs, mire reagáltál. De, azért egy sértegetést betolsz a másikra, amikor azt sem tudod, mire írsz.

"Az sem öngól, hogy nem érdekel a marhaságotok."

Szintén fogalmad sincs, mire reagálsz.

"Most már nem várom el, hogy megértsétek, csak mindig ámulattal hallgatom, hogy földöz veritek magatokat a sajnálatunkért, miközben egy pillanatig nem akartok belegondolni a helyzetünkbe."

És úúúúúúúújra... Ezt az előbb lejátszottuk. Gyakorlatilag tojsz mindenre, nem is emlékszel, hogy fél perce mire reagáltál és újra ugyanazt írogatod le. Ez nem egy beszélgetés, ez egy monológ a részedről. Gyakorlatilag olyan veled kommunikálni, mintha egy ovissal beszélgetne az ember. Fél percenként újra csak ugyanazt mantrázod, amire már kaptál választ. Hányszor kell leírni, hogy bele van gondolva a helyzetetekbe? :O

Mi ennek egyébként az oka, hogy ennyire nem emlékszel, hogy pár perce mire reagáltál? Ez valami orvosi probléma? Komolyan kérdezem, mert ilyet még nem láttam.

Egyébként, hol a jó istenben vertem magam földhöz a sajnálatotokért? :O Sehol nem csináltam ilyet. Nincs rá szükségem, én sem sajnálom magam és nem érzem, hogy bármiért sajnálni kéne.

"Ha mérleget vonnánk a férfi, illetve a női hisztit reprezentáló kérdések közt, akkor vajon merre billenne?"

Na, ájjájj. Kezdjük ott, hogy mit értesz hiszti alatt? Mert itt bemutattad több hozzászóláson át, hogy a női vélemény mindig értelmes szerinted, még akkor is, ha csak egy beszólás, de a férfiak akármilyen érvet hozhatnak, az hiszti. Így nehéz a kérdésedre válaszolni... Nem gondolod, hogy nemektől függetlenül kéne nézned a válaszokat? Tudod, esetleg a tartalomra is koncentrálhatnál.

"Ti hiszitek azt, hogy egyetlen homogén tömb vagyunk UGYANOLYAN vágyakkal, UGYANOLYAN adottságokkal és UGYANOLYAN lehetőségekkel. Ezt kéne elengedni."

Dehát én ilyet sehol sem állítottam...

2022. máj. 15. 14:10
 56/78 anonim ***** válasza:
16%

,,Én csak azt nem értem, hogy ha nem veszitek komolyan a nők problémáit, akkor tőlünk miért várjátok ugyanezt?"

Jaj icuka mesélj már azon kívül milyen problémák sújtanak hogy alig győzitek válogatni hogy kitől lesz orgazmusotok meg hogy a társadalmi elvárás miatt inkább ráhagyjátok a férfiakra a kezdeményezést😂😂😂

Ilyen dumákkal nem tudunk komolyan venni, bocs.

,,Mert hímsoviniszták, akik csak a saját himbilimbijükkel törődnek..."

Ti meg nősoviniszták vagytok, én is ki tudok találni műszavakat.

2022. máj. 15. 14:14
 57/78 anonim ***** válasza:
70%
Tudjátok mit? Hagyjuk meg ezt a kommentszekciót a frusztrált kanocskáknak, én léptem.
2022. máj. 15. 14:17
 58/78 anonim ***** válasza:
22%

#57: Meg sem tudom számolni, hogy most hányadszor igazoltál. Ez már nekem kínos. Ismét csak egy érvmentes beszólás...

Semmi frusztráció nincs bennem, csak szekunder szégyenérzet miattatok.

2022. máj. 15. 14:19
 59/78 anonim ***** válasza:
18%

"Ha mérleget vonnánk a férfi, illetve a női hisztit reprezentáló kérdések közt, akkor vajon merre billenne?"

Ti szórakoztok? Komplett politikai mozgalom épül arra hogy frusztrált nők nyavajognak, úgy hívják feminizmus:)

2022. máj. 15. 14:20
 60/78 anonim ***** válasza:
28%

"Ha azt mondom, hogy nekem semmit nem jelent néhány kanos idegen, akkor nem mondhatod azt, hogy de igenis jelent"

Nem a kanos idegenekről van szó. Arról van szó, hogy egy nő nagyobb eséllyel talál egy neki tetsző embert, mint egy pasi. Ha nem jön be senki, akkor vársz, míg jön egy olyan hódoló, aki az eseted.

Ezzel szemben egy sikertelen pasihoz nemcsak a neki tetsző nők nem mennek oda, hanem még a neki nem tetszők sem. Ezért ha véletlenül összejön neki egy 10/4-es nő, már örül. Ezzel szemben te valószínűleg nem fogadod el a 10/4-es pasit, hanem megvárod, míg jön egy 10/8-9-es.

2022. máj. 15. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!