Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy sokkal jobban panaszkodnak itt a férfiak a társkereséssel kapcsolatban, az azt jelenti, hogy valóban nehezebb nekik az ismerkedés vagy csak egyszerűen hisztissebbek?
De amúgy nem értem minek a kérdés. Szembesültök a valósággal, de szarrá pontoztok mindenkit, aki leírja.
Biztos jól esik közben mondogatni, hogy már pedig a nőknek mennyivel nehezebb, csak a tény az, hogy mi logikus érveket hozunk fel, ti meg csak puffogtok.
9
Azért mondom, mert egyesekkel ellentétben én már lejöttem a fáról.
11
Sosem reagáltok a normális érvekre.
13
Egy másik kérdésre adott válasz volt, ha nem haragszol, nem írom újra:
-------------
Okok, amiért a nőknek könnyű a párkeresés: Több kéretlen ajánlatot kapunk.
Okok, amiért a nőknek nehéz a párkeresés:
1. A férfiakkal ellentétben számunkra a szex még EGYÁLTALÁN nem garantálja sem az élvezetet, sem az orgazmust, tehát az ismeretlenekkel dugás lehetősége csak a férfiaknak kecsegtető.
Olyan ez, mintha lenne egy halom marlenkád. Biztosan irigykednék rád, mert imádom a marlenkát, de ha te okádsz tőle, akkor mégsem mondhatom, hogy hű, de jól jártál, nem igaz? Ez a minimális empátia: felfogom, hogy ami nekem jó és kívánatos, az másnak nem biztos, hogy jó és kívánatos.
2. Nem akarom előadni a paranoid nő magánszámát, de be kell látnod, hogy a nők többet kockáztatnak ismerkedéskor - legalábbis ami a fizikai épségüket illeti. Velem is, a barátnőim egy részével is, fiatal korában az anyámmal is megtörtént, hogy hogy a randipartnere ilyen vagy olyan módon megfélemlítette. Tudod... Van az, hogy egy szórakozóhelyen beszélgetni kezdesz egy férfival, aztán érzed, hogy valami nem kóser, és megmondod, hogy inkább nem ismerkednél tovább. A férfiak jelentős része persze normálisan reagál, de mindig van néhány idióta kis görcs, aki nem tudja elviselni a visszautasítást, és fenyegetőzni kezd.
Nem hinném, hogy megértenéd, de azért próbáld elképzelni: 50 kilós nő vagy, és egy tagbaszakadt férfi fenyeget.
Igen, a legtöbbször üres fecsegés az egész, de sosem tudhatod, hogy nem pont te leszel-e az, aki megjárja.
Persze itt mindjárt az jön, hogy "Aki rossz fiúval kezd..." Aztán a következő kérdésben azt kéritek számon rajtunk, hogy miért csak a jólfésült, sokdiplomás és gazdag pasikkal randizunk.
3. Az egy MÍTOSZ, hogy minden nőért sorban állnak a férfiak. Komolyan azt érzem, hogy az ilyen incel-közeli férfiak egy olyan világban élnek, ahol a nő = a szórakozóhelyen seggét rázó r.banc VAGY tökéletes testű, angyalarcú húszéves.
Magas, vékony, elég szabályos arcú nő vagyok - nem egy feltűnő szépség, de ha kicsípem magam, akkor egyáltalán nem nézek ki rosszul. Na most, életem során három férfi próbálkozott be nálam komolyan. Merthogy az út szélén lapátot támasztó leharcolt negyvenes segédunkás "Kúrnám a segged" megjegyzését nem tekintem megfontolandó párkapcsolati ajánlatnak. Ehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok egy kifejezetten szociális csaj, a baráti köröm szűk, és nem lételemem a folyamatos partizás. De szerintetek MINDEN nőnél sorban állnak a férfiak, szóval 6-8 év alatt az a 3 férni sornak számít? (És vannak nálam előnytelenebb külsejű nők, hidd el...)
4. A női kezdeményezés még mindig sokkal kevésbé elfogadott.
Szóval hagyjuk a mesét, hogy a nőknek könnyű megfelelő párt találni. Ugyanolyan komolyan gondokkal küzdünk mi is, csak a férfiakkal ellentétben sokkal jobban megvagyunk egyedül - ezért tűnik könnyebbnek a helyzetünk.
"A férfiakkal ellentétben számunkra a szex még EGYÁLTALÁN nem garantálja sem az élvezetet, sem az orgazmust"
>a férfiaknak sem garantálja, én például a csúnyácska exbarátnőmmel képtelen voltam az orgazmusra aktus közben. Sok nőnek egyébként is gondjai vannak az orgazmussal, mert a pasik többsége rossz a szexben. Kevés igazán jó szerető van, de ez a nőket nem nagyom érdekli, sokszor élnézik a bénázást a pasijuknak, így ez az érv megbukott.
"Van az, hogy egy szórakozóhelyen beszélgetni kezdesz egy férfival, aztán érzed, hogy valami nem kóser, és megmondod, hogy inkább nem ismerkednél tovább."
>Aki szórakozóhelyen ismerkedik, az olyat is fog ki. A szórakozóhelyekre a pasik nem azért mennek, hogy komoly kapcsolatot alakítsanak ki, hanem azért mennek, mert szexpartnert keresnek. Normális nő szórakozóhelyen nem ismeredik.
"Nem hinném, hogy megértenéd, de azért próbáld elképzelni: 50 kilós nő vagy, és egy tagbaszakadt férfi fenyeget."
>Ez valóban rossz dolog, de azért a férfiaknak is van félnivalója. Inkább nem idézem a híreket, hogy a nők bosszúból mit tettek a pasijukkal.
"Az egy MÍTOSZ, hogy minden nőért sorban állnak a férfiak"
>Ha valamennyire jól néz ki, akkor sorban állnak érte. Ha nem, akkor értelemszerűen nem. De egy csúnyácska lány nagyobb esélyel talál pasit, mint egy csúnyácska fiú.
"Magas, vékony, elég szabályos arcú nő vagyok - nem egy feltűnő szépség, de ha kicsípem magam, akkor egyáltalán nem nézek ki rosszul. Na most, életem során három férfi próbálkozott be nálam komolyan"
>Komolyan. De ezen felül sokan lehettek, akik komolytalanul. És ha szigorúan az ismerkedések számát nézzük, akkor egy pasinál sokszor komolytalanul sem próbálkoznak be. Egyszerűen levegőnek nézik.
"A női kezdeményezés még mindig sokkal kevésbé elfogadott."
>Nincs szükségük arra, hogy kezdeményezzenek. A sikertelen, csúnya fiúk ugye mennek oda hozzá, a jóképű srácokat meg oda lehet vonzani 1-2 dologgal.
"Szóval hagyjuk a mesét, hogy a nőknek könnyű megfelelő párt találni"
Láttuk, hogy ennek a fele sem igaz.
Az első pontot nem is értem, vagy én vagyok még régimódi. Ismerkedésről van szó, akkor kell szexelni amikor mindkét fél akarja. Normál esetben már nem idegennel, de ez megint egyénfüggő, úgy tűnik tényleg én vagyok maradi.
A második pontra annyit tudnék mondani, hogy az ilyen agresszív állatok ugyan úgy neki mennek a pasiknak is pl egy buliban, még hamarabb is. Persze megértem az aggodalmakat, de ez olyan mint attól félni, hogy elüt egy autó, mindig meg van rá az esély, de attól még közlekedni kell.
A hármasra: ha elzárkózól, nem lehet észrevenni. Sok nő ismerősöm van, akik szintén átlagosak, vagy nekem nem szépek, de még rendesen túlsúlyosak is mindig találnak maguknak párt. Ha már a külsőt nézzük. Viszont olyan ismerősöm is van aki jól néz ki, de még is szingli, mert amúgy emberileg nagyon nincs rendben.
Ez azért elég sok tényezős dolog.
De ha logikusan nézed, akkor is az jön ki, hogy mivel a férfiak kezdeményeznek, a nők válogatnak.
Az, hogy kinél mennyien, meg hogy kik, az már megint egy más téma.
4-re nem tudok reagálni, nekem még csak soha jelét sem mutatta senki, hogy tetszem neki, pedig én sem vagyok ronda, vagy alacsony, vagy elhízott, amire a legtöbb incel panaszkodik, hogy azok. Nem is tartom magam annak, nem vagyok megkeseredve, nem is utálom a nőket. Ugyan úgy próbálkozom, mint eddig.
19
IGEN IGEN IGEN
Végre valaki, aki megérti! Csak tudod, akkor nem kéne folyton azt hajtogatni, hogy a nőknek milyen könnyű, hiszen alkalmi partnert bármikor találnak.
Figyelj, én tényleg zárkózott vagyok, de egyetlen férfit sem hibáztatok emiatt. Ha pasizni akarnék, akkor SOKKAL többet szocializálódnék, buszon/vonaton nem fülhallgató-olvasás kombóval zárnám ki a környezetemet, nyitottabb lennék, magam is keresném a férfiak társaságát (mondjuk egyetemen, menzán stb.), hétköznapi beszélgetéseket kezdeményeznék, amiből aztán lehet valami...
Azzal az ég egy adta világon semmi baj nincs, hogy ezeket a lépéseket meg kellene tennem, ha párkapcsolatot akarnék, csak akkor ne mondjuk azt, hogy minden nőnek folyamatosan esnek le az égből a jobbnál jobb pasik, mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!