Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy sokkal jobban panaszkodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sokkal jobban panaszkodnak itt a férfiak a társkereséssel kapcsolatban, az azt jelenti, hogy valóban nehezebb nekik az ismerkedés vagy csak egyszerűen hisztissebbek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
63%
39 Mekkora szófosás úristen. És még az ilyenek nevezik magukat férfinak. XDDDD
2022. máj. 15. 13:03
 42/78 anonim ***** válasza:
28%
A #39-es elég sok igazságot leírt, de egyúttal arra is rádöbbentett, hogy ez is egy felesleges vita. Az itteni női kommentelők valahogy sértve érzik azt, hogy egy nőnek egyszerűbb dolga van, mint egy pasinak. Mondjuk nem értem miért, bár biztosan van emögött is valami, hogy ennyire hadakoznak a tények ellen.
2022. máj. 15. 13:05
 43/78 anonim ***** válasza:
31%

#41: Na, köszi, erről van szó! Köszönöm az igazolást! :D Ez a beszólás van itt értelmesnek tartva az itteni nők oldaláról. Légyszi, ugorj már vissza, ahol ennél a kérdésnél hasonló hosszúságút írt egy nő. Neki miért is nem írtad ugyanezt? :O Ja, mert nem is érdekel a válaszok tartalma, csak hogy szidhasd a férfiakat?

Egyébként igen, mivel az értelmi képességeim tovább terjednek egy egysoros beszólásnál, az ikszdé szintből is kinőttem és pénisz van a lábam között, ezért értelemszerűen férfinak nevezem magam. Szerinted mitől lesz férfi egy férfi?

2022. máj. 15. 13:06
 44/78 anonim ***** válasza:
33%

#42: Köszönöm!

"Az itteni női kommentelők valahogy sértve érzik azt, hogy egy nőnek egyszerűbb dolga van, mint egy pasinak. Mondjuk nem értem miért, bár biztosan van emögött is valami, hogy ennyire hadakoznak a tények ellen."

Egyébként ebben az az érdekes, hogy a valóságban ezt nem látom. Rengeteg nő ismerősöm van, de valahogy csak 1-2 képes előadni azt a panaszáradatot és szemellenzős nézetet, amit itt tolnak a nők. A többség örül, hogy nő és rengeteg nőtől pont azt hallottam, hogy nem lenne férfi, mert nehezebb lenne nekik a társkeresés.

Egy okot tudok csak arra, hogy itt miért lehetnek a szélsőségesebb nők: Egyszerűen, ahogy ideverődtek az incelek az életükből való sikertelenség miatt, ideverődtek az ugyanilyen szintű nők is. Az itteni nők egyáltalán nem az átlagos nőket prezentálják, hanem egy csendes kisebbséget.

2022. máj. 15. 13:08
 45/78 anonim ***** válasza:
56%

Attól biztos nem, hogy a GyK-n picsog.

Én csak azt nem értem, hogy ha nem veszitek komolyan a nők problémáit, akkor tőlünk miért várjátok ugyanezt?

2022. máj. 15. 13:09
 46/78 anonim ***** válasza:
58%

45

Mert hímsoviniszták, akik csak a saját himbilimbijükkel törődnek...

2022. máj. 15. 13:15
 47/78 anonim ***** válasza:
28%

Miért fáj ilyen ordenáré módon az itt írkáló nőknek, ha valamiben tényleg nehezebb a férfiaknak????

Halihó, a nő választ párt nem a férfi! Innentől kezdve a nők alkupozícióban, a férfiak meg kényszerhelyzetben vannak.

Miért kell ezt letagadni?

Ha óriási a kereslet, a kínálat meg nem szorul a kereslete akkor abból szerintetek mi fog kijönni?

2022. máj. 15. 13:20
 48/78 anonim ***** válasza:
22%

#45: Jajj... Hányszor kell még leírni, hogy pont erről beszélek és hányszor bizonyítjátok be újra? Gyakorlatilag képtelen vagy logikusan gondolkozni és nem is válaszoltál semmire.

"Attól biztos nem, hogy a GyK-n picsog."

Valóban nem ettől lesz egy férfi férfi. De... Mégis ki a jó isten mondta, hogy ettől lenne? :O Senki. Akkor, ezt mégis honnét vetted?

Továbbá, ha te úgy mész bele egy beszélgetésbe (vitának nem tudom nevezni azt, ahol a másik reagálni is képtelen és csak beszól), hogy a másik akármit mond, az picsogás, akkor minek vagy itt? Miért reagálsz? Mit akarsz hallani?

Te nem picsogsz? Vagy úgy neked szabad, a férfiaknak nem? Ezért nem sikerült most SEM arra reagálnod, hogy a hasonló hosszúságú szöveget író nőnek miért nem szóltál be? Egyszerű lehet olyan életet élni, ahol a férfi hozzászólás = picsogás, a női hozzászólás = dogmatikus igazság.

"Én csak azt nem értem, hogy ha nem veszitek komolyan a nők problémáit, akkor tőlünk miért várjátok ugyanezt?"

És újra... Ki és hol írta, hogy ne venném komolyan a nők problémáit? Leírtam ám, nem is tudom már, hányszor, hogy az ITTENI nőkről van szó. Amit itt hisztiztek NEM EGYENLŐ a nőkkel. Pont úgy, ahogy az incelek hisztije nem egyenlő a férfiakkal.

Komolyan veszem a nők problémáit. A nőkét. Nem az itteni mindenért panaszkodó nőkét.

Egyébként varázslatos, hogy számon kéred a férfiakat, hogy nem veszik komolyan itt a nők problémáit, miközben egy beszólást tolsz arra, ha egy férfi leír valamit. Őszintén: Konkrétan benned mégis mit lehet komolyan venni?

És nézzük meg kb. ezredszerre a pontozásokat: Most is a férfiak szidása felpontozást ért, a nőké le. És akkor a #46-osnak van képe leírni azt, amit konkrétan a tények cáfolnak.

2022. máj. 15. 13:25
 49/78 anonim ***** válasza:
75%

Annyiszor vitatkoztam hozzád hasonló szexistákkal (vagy akár veled), hogy meguntam.

Leírtuk, hogy miért nehéz a nőknek a párkeresés, majd meglehetősen impertinens móodn le lett söpöve az asztalról. Na ezek után hol a halálba kellene érdekeljen, hogy nektek mi bajotok?

2022. máj. 15. 13:32
 50/78 anonim ***** válasza:
21%

#49: És újra... Másold be kérlek, melyik hozzászólásom szexista.

"Leírtuk, hogy miért nehéz a nőknek a párkeresés, majd meglehetősen impertinens móodn le lett söpöve az asztalról."

Cáfolva lett, nem lesöpörve. Nagy különbség. A részetekről nem tűnik fel, hogy ti söpörnétek le az oldalról mindent, ahol egy férfi akárcsak minimális nehézséget is megemlítene a részéről?

"Na ezek után hol a halálba kellene érdekeljen, hogy nektek mi bajotok?"

Hát, öhm... Erről írtam ám. Elég durva, hogy konkrétan leírod, amit leírtam és le sem esnek az öngólok: "Egyébként varázslatos, hogy számon kéred a férfiakat, hogy nem veszik komolyan itt a nők problémáit, miközben egy beszólást tolsz arra, ha egy férfi leír valamit."

És tádám: Nem igazán tudtál most sem válaszolni a kérdésekre. Valahogy ez mindig női oldalról történik meg az oldalon, hát nem érdekes?

És engedjétek már el, hogy ti prezentáljátok a nőket és aki tőletek nem esik hasra, az szexista. Nem, ti nagyon messze vagytok a hétköznapi nőktől és negatív irányba. Egész életem során talán 2 nővel találkoztam élőben, aki ennyire maga alatt vágta a fát a vitában és ennyire képtelen volt reagálni kérdésekre. Minden más nő valahogy képes volt a normális kommunikációra. Szóval, ez továbbra sem a nők ellen szólt ám.

2022. máj. 15. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!