Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan mi a baj velem??...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?

Figyelt kérdés
Korban hozzám illő társat keresek, nem apukám/ nagypapám korút. Azt pedig ki is írtam, hogy nem szeretnék pótanya lenni, mégis aki írt több mint a fele ilyen volt. Nincsenek egekben az elvárásaim, nem a tetovált modell pasik lájkjaira várok, normális rendezett külsőm és életem van, dolgozom nem eltartót keresek. Csak olyan elvárásaim vannak amiket én is meg tudok adni. Már tényleg nemtudom mi lehet a baj.

2022. máj. 7. 15:05
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
31%

"nem a tetovált modell pasik lájkjaira várok"

Az lehet, de ők Insta modell lányokra. Az nekik az átlagos

2022. máj. 7. 15:07
 2/59 A kérdező kommentje:
1 Valamit félreértettél, épp azt írtam NEM őket keresem. Nem erre várok.
2022. máj. 7. 15:10
 3/59 anonim ***** válasza:
90%

Sokat segít, ha a kérdéshez írsz kort is.

Meg azt, hogy számodra mi a korban hozzád illő.

+2-3, vagy +10 még oké?

Általánosságban az lehet a baj, hogy nem vagy vonzó azoknak a férfiaknak, akik neked megfelelnének, aminek többféle oka is lehet.

2022. máj. 7. 15:13
 4/59 anonim ***** válasza:
32%

Hány éves vagy? Tól-ig nézve hány éves párt képzelsz el?

Én pl. 28 éves férfiként 20-25 éves nőkkel ismerkedek.

2022. máj. 7. 15:15
 5/59 anonim ***** válasza:
92%

Hol keresel társat? Társkereső oldalon írnak ilyenek?

Valóban sokat számít a kor és maga a profilod, bemutatkozó szöveged, profilképed stílusa, és hogy ezek mit sugallnak. Határozz meg magadnak egy célközönséget, és bíráld felül a profilod az ő szemszögükből - mi az, ami nem tetszhet, riasztó lehet nekik? Mi az, ami az általad nem kívánt réteget vonzza be?

2022. máj. 7. 15:16
 6/59 A kérdező kommentje:
33 vagyok, 30-40 között lenne az ideális ,de ha mondjuk 43 az sem gond ha megismerem és szimpatikus. De így kb ez a max a plusz 10 év.
2022. máj. 7. 15:17
 7/59 A kérdező kommentje:
5 Társkereső oldalakon, többön is. A profilom őszinte, hibákat már javítottam benne, valós adatokat tartalmaz rólam és friss képeket. Bár sok a photoshopolt kép, de a randin már nem lesz photoshop, ezért jobb ha a valóságot mutatom úgy vagyok vele.
2022. máj. 7. 15:19
 8/59 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem legyél kendőzetlenül őszinte, és a bemutatkozó szöveged elején konkretizáld, hogy pl. "Olyan gyermektelen, 30-40 év közti férfi társaságát keresem, akivel ..." és jöhetnek a preferenciák, hobbik, elképzelések.

Te szeretnél egyébként gyereket? Mert akkor a gyermektelenség mint elvárás mögé írd azt is oda esetleg, hogy a saját gyermek vállalásától nem óckodsz.

2022. máj. 7. 15:25
 9/59 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, hogy csinálod, hogy csak öregek meg gyerekesek írnak.
2022. máj. 7. 15:33
 10/59 anonim ***** válasza:
67%
Mert ebben a korban ezek vannak.
2022. máj. 7. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!