Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan mi a baj velem??...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?

Figyelt kérdés
Korban hozzám illő társat keresek, nem apukám/ nagypapám korút. Azt pedig ki is írtam, hogy nem szeretnék pótanya lenni, mégis aki írt több mint a fele ilyen volt. Nincsenek egekben az elvárásaim, nem a tetovált modell pasik lájkjaira várok, normális rendezett külsőm és életem van, dolgozom nem eltartót keresek. Csak olyan elvárásaim vannak amiket én is meg tudok adni. Már tényleg nemtudom mi lehet a baj.

2022. máj. 7. 15:05
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
86%

30-40 között három fajta férfi van.

Az egyik családot akar, tehát ismerkedés, összeköltözés, egyik gyerek, másik gyerek, esetleg még egy házasság is beiktatva. Ez megismerkedéstől a második gyerek születéséig 8-10 év, ha minden klappol, egy-két újratervezéssel, meg akár 15 is lehet. Ők nem téged keresnek.

Vagy élni akar, eddig tanult, gürizett, harmincas éveire lett belőle valaki, akire férfiként néznek a nők. Szerintem te nem őket keresed.

Vagy elvált, és az ujratervezés gombot már egy-két gyerek után kellett megnyomnia. Írtad is, hogy te nem őket keresed.

2022. máj. 7. 15:36
 12/59 anonim ***** válasza:
22%
Hol érdemes most a neten ismerkedni ? Gondolkodom rajta erősen.
2022. máj. 7. 15:39
 13/59 A kérdező kommentje:

8 Ha úgy alakulna, még vállalnék gyereket. De ha nem ,az sem gond.

10 Nincs olyan ,aki mondjuk elvált de gyereke nincs? Vagy szintén egy hosszabb élettársi kapcsolat után lett szingli ,mint én? LEhet mintapéldány vagyok, mondjuk volt aki rám írt,hogy tényleg nincs gyereked ,majdnem mindenkinek van ?! .. mondom ott a majdnem, nekem nincs.

11 Ahogy írtam, vállalnék gyereket még ha úgy alakul ,de nem ragaszkodom ehhez. Miért kellene ehhez 8-10 év ? Nem kamaszok vagyunk már, hogy évekig csak "járjunk".

2022. máj. 7. 15:42
 14/59 A kérdező kommentje:
12 Jól beváltat én sem tudok sajnos.
2022. máj. 7. 15:42
 15/59 anonim ***** válasza:
82%
Ne keseredj el. Az az ifazsag hogy sosem volt konnyu pasit talalni. Huszonevestol 30ig hulyegyerekek, nem akarnak elkotelezodni csak dugni. 30tol rajonnek hogy kene csalad, baratno, meghozza instakinezetu igy adnak meg egy eselyt maguknak a karrierre es 45 lesznek mire osszejon a keco, addig csak szexpartner johet szoba. Utana meg azt lattak hogy 45 evesnek jar a 20 eves gyerektelen no, igy tovabbra is varjak a csodat, esetleg megprobalbak felszedni egy egy 30-35 eves not, de ahhoz mar oregek.
2022. máj. 7. 15:45
 16/59 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem ilyen reménytelen a helyzet, az ismerősi körömben sok a paramétereidnek megfelelő, amúgy normális férfi - kérdés, hogy ez a réteg mennyire társkeresőzik.

Ragaszkodsz az internetes ismerkedéshez? Lehet, hogy szabadidős és kulturális programokon több sikerrel járnál.

2022. máj. 7. 15:47
 17/59 anonim ***** válasza:
95%
Én soha életemben nem társkeresőztem, de ha tenném akkor csak simán ignorálnám/tiltanám az olyanokat akik nem vették figyelembe az adatlapomon leírtakat. Egyébként is azt írtad hogy "több mint a fele" ilyen, hát ezek szerint akkor vannak megfelelőek is, úgyhogy csak ignorálni kell a több mint felét és a másik csoporttal, a kevesebb mint a felével kell foglalkozni 🤷
2022. máj. 7. 15:48
 18/59 A kérdező kommentje:

16 Nincs kivel elmennem szórakozni, az összes barátnőm családos már, vagy messze élnek. Egyedül meg ilyen helyekre járni nem a legjobb program.

17 A fele nem tudta elolvasni mit keresek, a másik fele nos, akikről nem írtam mert elfogadom, ha valaki csak sexet vagy szeretőt keres, de én nem azt. Így azokat töröltem.

2022. máj. 7. 15:54
 19/59 anonim ***** válasza:
92%

"Nincs kivel elmennem szórakozni, az összes barátnőm családos már, vagy messze élnek. Egyedül meg ilyen helyekre járni nem a legjobb program."

Pedig férfiként én sokkal hamarabb odamennék pl. egy múzeumban vagy gasztrofesztiválon egy olyan mosolygós, az adott program iránt érdeklődő, nyitottnak tűnő nőhöz, akit nem vesz körül három másik. :)

2022. máj. 7. 15:56
 20/59 anonim ***** válasza:
87%
40 éves férfi vagyok, ha gondolod írj.
2022. máj. 7. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!