Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?
30-40 között három fajta férfi van.
Az egyik családot akar, tehát ismerkedés, összeköltözés, egyik gyerek, másik gyerek, esetleg még egy házasság is beiktatva. Ez megismerkedéstől a második gyerek születéséig 8-10 év, ha minden klappol, egy-két újratervezéssel, meg akár 15 is lehet. Ők nem téged keresnek.
Vagy élni akar, eddig tanult, gürizett, harmincas éveire lett belőle valaki, akire férfiként néznek a nők. Szerintem te nem őket keresed.
Vagy elvált, és az ujratervezés gombot már egy-két gyerek után kellett megnyomnia. Írtad is, hogy te nem őket keresed.
8 Ha úgy alakulna, még vállalnék gyereket. De ha nem ,az sem gond.
10 Nincs olyan ,aki mondjuk elvált de gyereke nincs? Vagy szintén egy hosszabb élettársi kapcsolat után lett szingli ,mint én? LEhet mintapéldány vagyok, mondjuk volt aki rám írt,hogy tényleg nincs gyereked ,majdnem mindenkinek van ?! .. mondom ott a majdnem, nekem nincs.
11 Ahogy írtam, vállalnék gyereket még ha úgy alakul ,de nem ragaszkodom ehhez. Miért kellene ehhez 8-10 év ? Nem kamaszok vagyunk már, hogy évekig csak "járjunk".
Szerintem nem ilyen reménytelen a helyzet, az ismerősi körömben sok a paramétereidnek megfelelő, amúgy normális férfi - kérdés, hogy ez a réteg mennyire társkeresőzik.
Ragaszkodsz az internetes ismerkedéshez? Lehet, hogy szabadidős és kulturális programokon több sikerrel járnál.
16 Nincs kivel elmennem szórakozni, az összes barátnőm családos már, vagy messze élnek. Egyedül meg ilyen helyekre járni nem a legjobb program.
17 A fele nem tudta elolvasni mit keresek, a másik fele nos, akikről nem írtam mert elfogadom, ha valaki csak sexet vagy szeretőt keres, de én nem azt. Így azokat töröltem.
"Nincs kivel elmennem szórakozni, az összes barátnőm családos már, vagy messze élnek. Egyedül meg ilyen helyekre járni nem a legjobb program."
Pedig férfiként én sokkal hamarabb odamennék pl. egy múzeumban vagy gasztrofesztiválon egy olyan mosolygós, az adott program iránt érdeklődő, nyitottnak tűnő nőhöz, akit nem vesz körül három másik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!