Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan mi a baj velem??...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?

Figyelt kérdés
Korban hozzám illő társat keresek, nem apukám/ nagypapám korút. Azt pedig ki is írtam, hogy nem szeretnék pótanya lenni, mégis aki írt több mint a fele ilyen volt. Nincsenek egekben az elvárásaim, nem a tetovált modell pasik lájkjaira várok, normális rendezett külsőm és életem van, dolgozom nem eltartót keresek. Csak olyan elvárásaim vannak amiket én is meg tudok adni. Már tényleg nemtudom mi lehet a baj.

2022. máj. 7. 15:05
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
86%
39#:Félreértesz, azért nem találok olyan nőt, mert nagyon sokan nem valók hozzám, vagy hogy mai hasonlattal éljek, a nők 99%-át balra húzom. :)
2022. máj. 7. 17:04
 42/59 anonim ***** válasza:
30%
#41: Ergó, nem a saját kategóriádban keresgélsz. Ha jobb kell, nyújts többet. Ezt leírtam.
2022. máj. 7. 17:08
 43/59 anonim ***** válasza:
93%

42#:Valahogy nem érted hogy mit mondok , de megpróbálom másképp.

Lehetne rengeteg barátnőm, szexkapcsolatom, stb, de én másra vágyom, és mivel nagyon magasak az elvárásaim, szinte alig tudja valaki teljesíteni. :)

2022. máj. 7. 17:11
 44/59 anonim ***** válasza:
30%

#43: Erre meg ezt írtam: "Miért, milyen nőre vágysz, amit nem találsz? Értelemszerűen, ha nem találod, akkor az illetők találtak nálad jobbat."

Szóval, mégis mi az a naaagyon magas elvárás?

2022. máj. 7. 17:21
 45/59 anonim ***** válasza:
93%

44#: Nincs értelme leírnom, mert úgy is leszólod, de mondok kettőt, és ha végig gondolod, akkor rájössz hogy mire írtam hogy nem nagyon tudja teljesíteni nagyon senki.

Nem szeretnék gyereket és nem szeretem az állatokat a lakásban.

Csak ezzel a 2 dologgal a nők 99%-át ki is zártam, és még hol van a többi?

Próbálj meg másképp hozzáállni a dolgokhoz, ne légy előítéletes , mert szerintem akkor jobban meg tudod majd érteni a világot :)

2022. máj. 7. 17:36
 46/59 anonim ***** válasza:
28%

#45: Na, akkor meg is van a bibi. Teljesen irreális az, amit tolsz. Értelemszerűen, erre egy nő sem nyitott.

A példádra: Hát, nekem elég sok nő ismerősöm van, aki nem akar a lakásba állatot és jó páran közülük gyereket sem terveznek. Nem, nagyon nem lőtted ki ezzel a nők 99%-át, ezek egyáltalán nem extra igények... :D Nekem is volt már ilyen barátnőm.

"Próbálj meg másképp hozzáállni a dolgokhoz, ne légy előítéletes , mert szerintem akkor jobban meg tudod majd érteni a világot :)"

Miért, mit nem értek a világban? Te nem találsz párt, nem nekem van ilyen problémám.

2022. máj. 7. 17:39
 47/59 anonim ***** válasza:
83%

Én szingli vagyok 29 éves ha megakarsz ismerni írj.

xmedia92@gmail.com

2022. máj. 7. 17:44
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

6 éven keresztül próbáltam nem " Irreálisan élni" , de sajnos nem igazán ment, mert kb szinte feladtam magamat hogy a volt páromnak jó élete lehessen.

De igen, kizártam, mert együtt nem igazán van jelen a kettő, illetve a nők hajlamosak meggondolni magukat a gyerekvállalással kapcsolatban .

Igen, tudom hogy én nem találok párt, de sajnos nem tudok vele mit tenni, próbálkozom továbbra is, és vagy sikerül, vagy nem, de nem akarok többé úgy élni ahogy mások akarják, vagy elvárják tőlem.

Ez sajnos azzal jár hogy van rá esély hogy egyedül maradok, de ez van, nem tudok kibújni a bőrömből, ahogy mástól sem várom el hogy miattam megváltozzon.

2022. máj. 7. 17:46
 49/59 anonim ***** válasza:
63%
47#:Ez nekem szól vagy a kérdezőnek? :)
2022. máj. 7. 17:47
 50/59 A kérdező kommentje:

48 Én megértelek, nem tud az ember kibújni a bőréből. Nekem is sokszor mondták már, hogy ott van XY milyen rendes ember. De ott van hozzá a hisztis exnej, a 2 gyerek, akkor már hiába rendes ha ezek a dolgok meg problémát okoznának.

Mindenkinek más dolog a fontos, pl a gyerekvállalás terén én elfogadnám,ha nem akarsz, de van háziállatom. Szóval máris kiestem.

2022. máj. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!