Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan mi a baj velem??...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?

Figyelt kérdés
Korban hozzám illő társat keresek, nem apukám/ nagypapám korút. Azt pedig ki is írtam, hogy nem szeretnék pótanya lenni, mégis aki írt több mint a fele ilyen volt. Nincsenek egekben az elvárásaim, nem a tetovált modell pasik lájkjaira várok, normális rendezett külsőm és életem van, dolgozom nem eltartót keresek. Csak olyan elvárásaim vannak amiket én is meg tudok adni. Már tényleg nemtudom mi lehet a baj.

2022. máj. 7. 15:05
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
19 Volt rá példa, hogy elmentem egyedül is mert az adott program nagyon érdekelt,de nem éreztem így jól magam. Magányosan, körülöttem mindenki párban, vagy társasággal.
2022. máj. 7. 15:58
 22/59 anonim ***** válasza:
37%

19 pedig nagyon jól mondja.

Egy buliban egy egyedül áldogálló nő nem sokáig álldogál egyedül.

Ha nem annyira laza a program, akkor meg kell egy kis szemezés, vagy mosoly, hogy rádmenjenek.

2022. máj. 7. 16:03
 23/59 A kérdező kommentje:
22 Tőlem ez nagyon távol áll valahogy, hogy egyedül menjek oda, ahol mindenki párban vagy társasággal van.
2022. máj. 7. 16:07
 24/59 anonim ***** válasza:
93%

Ne vedd magadra, hogy kik írnak!

Erről szól a társkereső, hogy szelektálni kell. Ők azért választanak, mert elsőre nekik megfelelnél, ha neked nem, akkor nincs dolgod velük. Ha kihagytad a szerinted korrekt adatlapból, hogy gyerektelent keresel, akkor írd bele!

Az egy ideális világ lenne, ha 10/10 tökéletesből kellene választani, de a valóság az, hogy 100-ból 10 estleg megfelelő, 1000-ből talán 1 tökéletes.

2022. máj. 7. 16:10
 25/59 anonim ***** válasza:
24%

A legtöbb jó pasi elkel, élőben is talál társat vagy online fél perc alatt ugranak rá. A többieket meg jellemzően a nők nem tartják elég jónak. Elég sok olyan férfi ismerősöm van, aki felmegy társkeresőre, de mivel nem top képeik vannak, ezért szinte a kutyát nem érdeklik. Aztán jön női oldalról a sírás, hogy hol vannak a jó pasik...

Az a helyzet, hogy észre kell venni azt, hogy ki és milyen kategóriába versenyez. Ha jobb pasik kellenek, akkor te is nyújts valami olyat, hogy a jobbak is betaláljanak.

(Egyébként ismét lett egy kis férfigyűlölő hozzászólás a #15-ös személyében, amit a többi itteni frusztrált férfigyűlölő nő fel is pontozott. Taps.)

2022. máj. 7. 16:12
 26/59 anonim ***** válasza:
84%

Akkor ez a baj veled: passzív vagy.

Ha társat akarsz azért tenni kell, 30-on felül egy nőnek is! Mert aki jön anélkül is, az nem jó neked.

Innen két út van:

- vársz tovább => eddig sem jött be,

- vagy aktivizálod magad.

2022. máj. 7. 16:18
 27/59 anonim ***** válasza:
96%
25#:Ez nem igaz, én sem keltem el,de azért mert nem találok olyan nőt akire vágyom, és ez alatt nem a külsőt értem, vagy a státuszt.
2022. máj. 7. 16:21
 28/59 A kérdező kommentje:

26 Nekem kellene vadidegen férfiakat leszólítani? Vagy mire gondolsz?

Lájkokat és más netes jelzéseket én is küldtem a társkeresőkön.

2022. máj. 7. 16:22
 29/59 anonim ***** válasza:
87%
Valóban szükséges kilépned a komfortzónádból ahhoz, hogy sikert érj el.
2022. máj. 7. 16:23
 30/59 anonim ***** válasza:
89%

Ha szimpatikus miért ne? Más nők is csinálják.

Az emberek smalltalkolnak, máshol a világban. Itthon nem divat, de nem a férfiak miatt.

2022. máj. 7. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!