Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?
19 pedig nagyon jól mondja.
Egy buliban egy egyedül áldogálló nő nem sokáig álldogál egyedül.
Ha nem annyira laza a program, akkor meg kell egy kis szemezés, vagy mosoly, hogy rádmenjenek.
Ne vedd magadra, hogy kik írnak!
Erről szól a társkereső, hogy szelektálni kell. Ők azért választanak, mert elsőre nekik megfelelnél, ha neked nem, akkor nincs dolgod velük. Ha kihagytad a szerinted korrekt adatlapból, hogy gyerektelent keresel, akkor írd bele!
Az egy ideális világ lenne, ha 10/10 tökéletesből kellene választani, de a valóság az, hogy 100-ból 10 estleg megfelelő, 1000-ből talán 1 tökéletes.
A legtöbb jó pasi elkel, élőben is talál társat vagy online fél perc alatt ugranak rá. A többieket meg jellemzően a nők nem tartják elég jónak. Elég sok olyan férfi ismerősöm van, aki felmegy társkeresőre, de mivel nem top képeik vannak, ezért szinte a kutyát nem érdeklik. Aztán jön női oldalról a sírás, hogy hol vannak a jó pasik...
Az a helyzet, hogy észre kell venni azt, hogy ki és milyen kategóriába versenyez. Ha jobb pasik kellenek, akkor te is nyújts valami olyat, hogy a jobbak is betaláljanak.
(Egyébként ismét lett egy kis férfigyűlölő hozzászólás a #15-ös személyében, amit a többi itteni frusztrált férfigyűlölő nő fel is pontozott. Taps.)
Akkor ez a baj veled: passzív vagy.
Ha társat akarsz azért tenni kell, 30-on felül egy nőnek is! Mert aki jön anélkül is, az nem jó neked.
Innen két út van:
- vársz tovább => eddig sem jött be,
- vagy aktivizálod magad.
26 Nekem kellene vadidegen férfiakat leszólítani? Vagy mire gondolsz?
Lájkokat és más netes jelzéseket én is küldtem a társkeresőkön.
Ha szimpatikus miért ne? Más nők is csinálják.
Az emberek smalltalkolnak, máshol a világban. Itthon nem divat, de nem a férfiak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!