Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy felnőtt, többgyerekes nő nem emlékszik arra, hogyan vesztette el a szüzességét? Ha igen, akkor mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 08:50
1/13 anonim válasza:
Lehet,ha több emberrel feküdt le,mint ahány szâl haja van.Úgy meg nehéz beazonosítani,hogy melyik volt az első.
De amùgy nem.
2/13 anonim válasza:
Biztos rossz volt és nem szivesen beszél róla.
3/13 anonim válasza:
Miért ne létezhetne? Mondjuk totál készre itta magát egy bulin, és fogalma sincs, hogy kinek vagy kiknek tette szét a lábát. A gyerekei száma meg nem is értem, hogy jön ide. A legnagyobb ősanyák azok, akiken a múltban a fél város átment, csak szólok :D
5/13 anonim válasza:
Szerintem csak nem akar róla beszélni.
6/13 anonim válasza:
Akkor az a válasz,h nem akarok róla beszélni,vagy semmi közöd hozzá amùgy
7/13 anonim válasza:
Ha nem akarja, hogy tovább nyaggassák vele, hogy "de miért nem mondod el, ha én is elmondtam?" vagy találgassanak, hogy "biztos azért nem beszél róla, mert egyéjszakás volt", akkor egyszerűbb azt mondani, hogy nem emlékszik, és kész. Akkor legfeljebb a gyakorira írnak ki kérdést róla, nem őt zaklatják.
8/13 anonim válasza:
Létezhet, ha mondjuk részeg volt vagy nagyon rossz emlék és próbálja elfelejteni.
9/13 anonim válasza:
Egy kedves barátnőm sem emlékezett rá sokáig,de sajnos nála sokkal rosszabb dologra volt visszavezethető mint az ital. 30 éves kora felett lettek emlékbetörései arról, hogy egy rokona alig 7 éves korában vette el a szüzességét:-( Érdemes utána nézni,hogy nálad/a kérdés alanyánál nem volt-e hasonló jellegű trauma, ami zárolhatta az emlékeket.
10/13 anonim válasza:
Mi van akkor ha hosszútávú kapcsolata volt az első férfival? Lehet hogy a századik is hasonló volt mint az első és a végén már keverednek az emlékek. De az is lehet, hogy az első nem volt nagy élmény, viszont a tizedik irgalmatlanul jól sikerült neki. Lehet, hogy csak arra fog emlékezni. Ha gyerekei is vannak akkor lehet az is hogy a fogantatásuk már egy sokkal meghatározóbb szexuális emlék és kiszorítja a lényegtelenebb első alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!