Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?
30 Nem lennék erre képes, hogy direktbe leszólítgassak férfiakat.
Erről az a sztori jut eszembe, hogy az autómmal történt egy kis probléma ,megállítottam egy férfit segítséget kérni, aki azt mondta ne haragudjak de nem áll meg segíteni mert őt a felesége megöli ha később ér haza.
Kérdező, az a gond itt, hogy Neked most kimarad sajnos egy korosztály. Akiket te céloznál meg, ők most általában párkapcsolatban élnek.
Húgom is így volt, nagyon csinos, tanult, normális természetű 34 éves csaj volt, és nem talált senkit (válása után). Aztán eltelt 4-5 év, és jöttek az elvált pasik, még válogathatott is.
Szóval ne csüggedj szerintem, ez nem miattad van.
33-as, ezt kár volt ideböfögnöd, mivel a kérdező írta ezt:
" Vagy szintén egy hosszabb élettársi kapcsolat után lett szingli ,mint én?"
Tehát hosszabb élettársi kapcsolat után lett szingli.
Akkor mit kellett volna másképp csinálnia, nagyokos?
35, nem azt írtam, hogy házas, hanem hogy párkapcsolatban él.
Aki meg szingli, az nem véletlen szingli. Vagy nem is akar elköteleződni, és éli világát, vagy pedig valami nem oké vele.
32 Persze, nem olyan céllal szólítottam meg. Csak épp eszembejutott erről.
33 Élettársi kapcsolatban éltem, aminek vége lett majdnem 8 év után, akkor most már maradjak egyedül csak mert ez nem jött össze? Nem született gyerekünk ,mert a volt párom nem akartés én elfogadtam ezt.
34 Lehet, nemtudom.
36 Igen ,ezt írtam le én is. Nem így terveztem az exemmel, de neki más kellett.
#27: Miért, milyen nőre vágysz, amit nem találsz? Értelemszerűen, ha nem találod, akkor az illetők találtak nálad jobbat.
És újra megtörtént az oldalon, hogy a férfigyűlöletet felpontoztátok, de aki szóvá tette, azt le. Taps!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!