Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan mi a baj velem??...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mi a baj velem?? Miért csak öregek írnak vagy többgyerekes elvált férfiak?

Figyelt kérdés
Korban hozzám illő társat keresek, nem apukám/ nagypapám korút. Azt pedig ki is írtam, hogy nem szeretnék pótanya lenni, mégis aki írt több mint a fele ilyen volt. Nincsenek egekben az elvárásaim, nem a tetovált modell pasik lájkjaira várok, normális rendezett külsőm és életem van, dolgozom nem eltartót keresek. Csak olyan elvárásaim vannak amiket én is meg tudok adni. Már tényleg nemtudom mi lehet a baj.

2022. máj. 7. 15:05
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

30 Nem lennék erre képes, hogy direktbe leszólítgassak férfiakat.

Erről az a sztori jut eszembe, hogy az autómmal történt egy kis probléma ,megállítottam egy férfit segítséget kérni, aki azt mondta ne haragudjak de nem áll meg segíteni mert őt a felesége megöli ha később ér haza.

2022. máj. 7. 16:30
 32/59 anonim ***** válasza:
94%
31. Jézusom, azért ez egy eléggé szélsőséges eset. :D Ebből nem vonj le következtetéseket.
2022. máj. 7. 16:36
 33/59 anonim ***** válasza:
4%
Ez a társkeresőn lévő "piaci értéked", azért ők írnak. Nem 33 évesen kellett volna rájönni, hogy komoly kapcsolatot keresel és akkor máshogy alakult volna.
2022. máj. 7. 16:38
 34/59 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, az a gond itt, hogy Neked most kimarad sajnos egy korosztály. Akiket te céloznál meg, ők most általában párkapcsolatban élnek.

Húgom is így volt, nagyon csinos, tanult, normális természetű 34 éves csaj volt, és nem talált senkit (válása után). Aztán eltelt 4-5 év, és jöttek az elvált pasik, még válogathatott is.

Szóval ne csüggedj szerintem, ez nem miattad van.

2022. máj. 7. 16:39
 35/59 anonim ***** válasza:
78%
Jaj dehogy maradt ki, csak a ferfiak fele, harmada hazasodik 30 evesen. A tobbi szingli.
2022. máj. 7. 16:44
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

33-as, ezt kár volt ideböfögnöd, mivel a kérdező írta ezt:

" Vagy szintén egy hosszabb élettársi kapcsolat után lett szingli ,mint én?"

Tehát hosszabb élettársi kapcsolat után lett szingli.

Akkor mit kellett volna másképp csinálnia, nagyokos?

2022. máj. 7. 16:45
 37/59 anonim ***** válasza:
18%

35, nem azt írtam, hogy házas, hanem hogy párkapcsolatban él.

Aki meg szingli, az nem véletlen szingli. Vagy nem is akar elköteleződni, és éli világát, vagy pedig valami nem oké vele.

2022. máj. 7. 16:47
 38/59 A kérdező kommentje:

32 Persze, nem olyan céllal szólítottam meg. Csak épp eszembejutott erről.

33 Élettársi kapcsolatban éltem, aminek vége lett majdnem 8 év után, akkor most már maradjak egyedül csak mert ez nem jött össze? Nem született gyerekünk ,mert a volt párom nem akartés én elfogadtam ezt.

34 Lehet, nemtudom.

36 Igen ,ezt írtam le én is. Nem így terveztem az exemmel, de neki más kellett.

2022. máj. 7. 16:48
 39/59 anonim ***** válasza:
0%

#27: Miért, milyen nőre vágysz, amit nem találsz? Értelemszerűen, ha nem találod, akkor az illetők találtak nálad jobbat.

És újra megtörtént az oldalon, hogy a férfigyűlöletet felpontoztátok, de aki szóvá tette, azt le. Taps!

2022. máj. 7. 16:52
 40/59 anonim ***** válasza:
22%
Kivi lennék az egyik profilodra amúgy. Ezt soxor leírom az itteni sikertelen srácoknak is, hogy eszméletlenül sokat dob, ha jó a bio-d. Milyen képek, milyen azoknak a kisugárzása, milyen a bemutatkozó rész szövegezése stb. Lehet "rossz közönséget" szólítasz meg. :) (Lokációt tekintve hol és mekkora karikát adsz meg?)
2022. máj. 7. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!