Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves egyedülálló nő hol tudna ismerkedni?
Megkeresed a legközelebbi horgászegyesületet.
Levizsgázol, kiváltod a legközelebbi horgászvízre az éves engedélyt.
Vásárolsz egy spiccbotot, 2-3 zsebpecát, meg a legolcsóbb haltartó szákot.
Veszel 1 kg. halkaját, egy doboz csontit és kiülsz horgászni.
Garantált, hogy 1-2 órán belül odaül melléd vki beszélgetni. Viccesen hangzik, de így van.
61-es!
Akkor már egyszerűbb ha kijön hozzám a stégre. Van spiccbot, van csonti, és ami a legfontosabb ott lesz egyből a hapsi is!:)
És még levizsgáznia, meg engedélyt váltania sem kell drága pénzért.
"Hab a tortán hogy az emberek úgy öregszenek hogy "szűkül az olló" az egykori sexistenek és ronda fiúk közt."
Megerősítem. Az egykor sármos, deltás jópasik, akikért omlottak a lányok, ma jó esetben is pókhasú kopaszra nyírt-mert már nincs nagyon mit nyírni- kriplik lettek. Én meg, a sovány, magas "kisfiú", kikerekedtem, feljött pár kiló izom is, és mégis be bírom kötni a cipőfűzőm. Jól áll a borosta is, a hajam is megvan, sőt, ugyan az a normális srác vagyok 40 felett is, csak érettebb.
65
Ezt a haj dolgot sosem értettem. Egyre több 20 évesnek is hullik kifelé a haja a pitschába, akkor ők máris kriplik?
66:
Nem a kopaszodástól lettek kriplik, de a zselézett menő NKOTB-s séróknak már nyoma sincs.
Attól kriplik, hogy leamortizálták magukat. Minden hétvégén veretés, havonta új nőt döngettek, kemény piálás, ekizés, nyáron fesztiválozás. Mostanra az ügyesebbje kisvállalkozik, a többi vagy külföldön robotol, vagy itthon vmelyik gyárban, boltban. Elhíztak, betegesek, alkesz kocsmamuskátlik.
"Az egykor sármos, deltás jópasik, akikért omlottak a lányok, ma jó esetben is pókhasú kopaszra nyírt-mert már nincs nagyon mit nyírni- kriplik lettek"
En is pokhasu, kopaszranyirt kripli vagyok, de utanam nem omlottak a nok. Mondjuk nekem van mit nyirni, de a katonasagnal megszoktam, illetve az itteni eghajlaton praktikus :)
37F incel
Lehethogy fiatalabbaknál is próbálkozhatsz. Persze attól függ mennyire komolyat szeretnél és mennyi éc a különbség. Anno egy 12 évvel idősebb nővel voltam együtt egy rendezvényen. Total váratlanul jött, de eszméletlen volt. Pedig rendezett élete volt, csak boldogtalan, elhanyagolt.
Most is egy 10 évvel idősebb csaj foglalkoztat... De kb az elérhetetlen kategória :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!