Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves egyedülálló nő hol tudna ismerkedni?
"35-40 éves hapsinak miért is ne lenne gyereke?"
Talán azért, amiért nekem sem lesz, mire betöltöm a 35-öt.
Egyéb elfoglaltságaim vannak, nekem nem kell most család, viszont olyan 41-42 évesen jobban el tudnék képzelni egy 35 év alatti nővel családot.
Ja egyéb elfoglaltságaid.
Majd 40 felett elkezdenél fiatal lányt keresni, aki majd szül.
35 alattival, aki majd szül. 37 az már pont nem szül? Még 40 évesen is bőven szülő korban van, már aki szeretne.
40 körül elég sok időt töltöttem internetes társkereséssel, mert azért nem egyszerű. 1 gyerekem van. Megmondom őszintén, bőven volt jelentkező a korosztályomból. Néha beesett egy-egy húszéves, hogy nem lehetne-e? Nem. Idősek, tehát 50+ nem volt jellemző, nem emlékszem ilyenre. Végül megismerkedtem a vőlegényemmel, aki 3 évvel fiatalabb nálam. 40 volt mikor megismerkedtünk, 2 gyerekes apa.
Kinek hogy alakul az élet.
"Csak sok 20 éves nőnek pont nem kell a 35-40 éves majdnem apjakorabeli férfi, max sugar daddynek egy ideig."
Brad Pitt 35 éves volt, amikor játszotta a "Ha eljön Joe Black"-et. Gondolom magad is elismered, hogy szép ember volt. Biztosan sok 20 éves lány elment volna vele randizni.
Csak ti nem a Brad Pitt vagytok.
Bírom, amikor leoltják a nőket, hogy hát 37 évesen már biztos nem elég üde meg nem ereje teljében. Megnézném ezeket a 40 éves urakat, hogy tartják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!