Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves egyedülálló nő hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves egyedülálló nő hol tudna ismerkedni?

Figyelt kérdés
Neten kívül?
2022. ápr. 13. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a dating marketen ott igen.

Csak nem negyvenes fószerekre vár a 23 éves kislány.

2022. ápr. 13. 13:27
 32/69 anonim ***** válasza:
14%

Ki az a ti, mit gondolsz rólam, én ki vagyok? :D

Magyarországon 37 évesen mindkét nem rosszul néz ki az esetek többségében. Teljesen felesleges erről vitát nyitni.

Én mondjuk szerencsés vagyok, mert alapvetően fiatalos géneket örököltem, és az eletvitelemből fakadóan, középkorúként jóképű ferifi leszek.

Mondjuk addigra én már nem is fogok Magyarországon élni. De jó.

2022. ápr. 13. 13:27
 33/69 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy néznek ki az emberek rosszul 37 évesen. Nevetséges ez az egész életkor alapú skatulyazas meg párkapcsolati piacozás. Mondom ezt úgy hogy 25 éves vagyok, tehát nem “talált be”, csak szimplán nevetséges. De nyilván mindneki azt gondol amit akar, csak nem kell csodálkozni ha nem mindenki ért egyet.

Viszont a kérdező szerintem inkább válaszokat szeretne mint ezt a vergődést hogy neki csak 50-es “jár” mert biztos szarul néz ki.

2022. ápr. 13. 13:30
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy minden 37 éves rosszul néz ki. Én 45 éves nő vagyok és bár szülni már több okból sem tervezek, de teljesen elégedett vagyok a külalakommal. Sőt.

De attól, hogy középkorúként én is "jóképű nőnek" számítok, nem mennék húszéves fiúk után. Ahogy tőletek is szánalom - ja gondolom majd a külföldre költözésre gondolod, hogy a 20 éves kislányok ugrani fognak. Csodálnám. De legyen szerencséd.

2022. ápr. 13. 13:30
 35/69 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy 50-es jár... 35-45 éves hapsi illene hozzá korban és életciklus alapján is.
2022. ápr. 13. 13:31
 36/69 anonim ***** válasza:
13%
#35 Atyaeg mekkora tevedesben vagy...
2022. ápr. 13. 13:33
 37/69 anonim ***** válasza:
2%

Nézd már meg azt Curtist (Majka haverja)

32 éves, de milyen kiélt feje van, olyan mint egy 40 éves.

Egy évvel fiatalabb mint, én, meg volt osztálytársain, de mi olyan kb. 26-nek nézzünk ki.

Engem egyetemistának néztek, mikor már 29 voltam.

Na ez a Curtus jól megmutatja, milyen az átlag pasi Magyarországon. És a vele egykorú nők sem szebbek, azok is ilyen öregesek.

Örülök, hogy én szebb vonásokat örököltem, és tovább lehetek fiatal.

2022. ápr. 13. 13:39
 38/69 anonim ***** válasza:
89%
26 éves vagyok és pont nem az apámkorabeliek ráncos virslije kell nekem.
2022. ápr. 13. 13:40
 39/69 anonim ***** válasza:
Vagyis #34
2022. ápr. 13. 13:40
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Azert Curtist hozni peldanak mint atlag az eros ferdites. Curtis minden, csak nem atlagos. Pl o egy rapsztar, aki a sajat bevallasa szerint nagyjabol 100M ertekben szippantott el kokaint elete soran. Szamoljunk csak az elmult idoszak 20-30ezres atlsgaraval ez olyan 3-5kg kokain. Nem tudom ez hany evebe telt neki, meg nyilvan meg is osztotta a spanjaival, de azert rohadt sok. Es valahogy a borfiatalito termekek reklamjaiban eddig se kokaint, se ejszakazast nem lattam promotalni. Vajon miert?
2022. ápr. 13. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!