Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves egyedülálló nő hol tudna ismerkedni?
Figyelt kérdés
Neten kívül?2022. ápr. 13. 10:03
11/69 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel, hogy csak azért valahova íratkozzak be, hogy idegenek közt legyek, de nem érdekel se a főzőcske, se a túrázás... nekem végül a net működött.
12/69 anonim válasza:
Jó persze olyan hobbit válasszon ami érdekli is 😀
13/69 anonim válasza:
Ahol csak akar, bar ez a neten ne mindenkitol nevetseges, ha o is a neten log es ott irja ki a kerdest...
14/69 anonim válasza:
#13 eleg nagy a kulonbseg egy anonim oldal kozott megy keppel nevvel kirakni magad
15/69 anonim válasza:
#4 Valoban nem 50, mert a formula szerint 60.
n/2+7 ugyebar.
16/69 anonim válasza:
Persze. 37 éves nőhöz esetleg egy nyugdíjas bácsit. Csak szeretnéd...
17/69 anonim válasza:
Szerencsére pont nem az az általános hogy egy 37 éves élete tejében levő nő pont egy nyugdíjassal jön össze 😂 Sőt én rengeteg olyat ismerek aki nem hogy idősebbel, hanem még 5 évvel fiatalabbal került össze.
18/69 anonim válasza:
Én 40 éves vagyok. Most akár velem ismerkedni egy 30 eves ffi. Bár a FB társkeresőn sok 50+os ír ramir.
19/69 anonim válasza:
Szerintem is 50 feletti pasi való hozzá.
Ha egy szexi, 23 éves kisgyerekes anyuka lenne, még lenne bőven jelentkező. 37 évesen a nők többsége már azért túl van a fénykorán, ráadásul egyre kevesebb eséllyel szülhet egészséges gyereket, ami azért fontos, ha az új pasi esetleg akarna.
Szóval egy 35-40-es pasi nagyobb eséllyel fog egy 25-30 éves nőt választani, főleg olyat, aki szingli.
Egy 50 feletti pasinak viszont egy 37 éves nő még fiatal.
20/69 anonim válasza:
35-40 éves hapsinak miért is ne lenne gyereke? Eddig mit csinált, húszéves cunákra vadászott?
37 évesen nyugodtan szülhet még amúgy. Ha akar. Aki 40 éves férfi és nem tenyészkocát keres, hanem társat, annak a 37 tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!