Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves egyedülálló nő hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves egyedülálló nő hol tudna ismerkedni?

Figyelt kérdés
Neten kívül?
2022. ápr. 13. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
13%

A hozzad valo 50 feletti pasik nem a neten tanyaznak....

37F incel

2022. ápr. 13. 10:08
 2/69 anonim ***** válasza:
18%
Retro bulikban
2022. ápr. 13. 10:15
 3/69 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem keress valami hobbit ahol tudsz ismerkedni. Mittomen túrázás turacsoportokkal, főzőtanfolyam, bármi ami érdekel és ahol lehetőséged van új emberekkel találkozni.
2022. ápr. 13. 10:16
 4/69 anonim ***** válasza:
97%

Egy 37 éves nőhöz egyáltalán nem 50 feletti pasik valók!

Nyitott szemmel kell járnod! Bolt, séta, Valami sport tevékenység. Ha van barátnő akkor azzal elmenni valamilyen rendezvényre, fesztiválra, vagy csak simán egy kerthelyiségben kávézni és közben figyelni!

Biztos ,hogy sok fals kapás is lesz de ezek nélkül ma ismerkedni kutyanehéz!

F

2022. ápr. 13. 10:21
 5/69 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak egy új hobbit ahol tudsz emberekkel ismerkedni, vagy járj el csoportos kirándulásokra. Biztos lesz ott korodbeli is akivel tudsz ismerkedni.
2022. ápr. 13. 10:28
 6/69 anonim ***** válasza:
100%

hobbik

klubok

tematikus túrák, városnézések

társasutak

egyházi közösségek

s ha mégis:

gyk

fb

tematikus oldalak

fórumok

2022. ápr. 13. 10:32
 7/69 anonim ***** válasza:
94%
Én egyedülálló nőként 40 évesen neten ismerkedtem. Nem ötvenesekkel... Jártam sokfelé, nem volt jellemző, hogy idegenek leszólítgattak volna.
2022. ápr. 13. 10:42
 8/69 anonim ***** válasza:
74%

#7 Es egyebkent orultel volna neki ha valaki leszolit az utcan esetleg? Nem kinos az egy nonek hogy donteshelyzetbe kerul hirtelen?

En nem szeretnek interneten ismerkedni de olyan porgramokra sem akarok jarni ami amugy meg nem is erdekel...

2022. ápr. 13. 11:04
 9/69 anonim ***** válasza:
84%

Nem éreztem volna kínosnak. Max elhajtom, ha nem szimpi. Sok-sok év alatt egyszer szólítottak meg, strandon, ott épp nem egyedül voltam, csak elsodródtam a fiamtól és apukámtól a medencében:)))

De ha se eljárni, se neten, akkor hol, hogy...?

2022. ápr. 13. 11:07
 10/69 anonim ***** válasza:
95%
#9 Jo kerdes, szoktam latni az utcan h tetszem egy ket nonek azert kerdeztem azt. Most elmenni fozotanfolyamra azert mert oda jarnak a csajok/nok hat nemtudom... Az a problema h a legtobb hobbim otthoni dolog a konditermen kivul
2022. ápr. 13. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!