Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex és párválasztás az tulajdonképpen természetes szelekció?
Tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
450 válaszig olvastam, tovább nem volt türelmem, de addig volt minden:
!SPOILER!
- Államilag ellenőrzött szex-szoba.
- Külföldi nők impotja.
- Szingli nőket sújtó többletadó.
- Szingli férfiaknak járó adókedvezmény.
- Stb.
Szerintem az összes hülye kérdése közül ez a legmenőbb. XD
60
“Szóval ez szerinted rossz dolog. Akkor mi is volt azzal az ötlettel, hogy állam bácsi meg pár ezer fő kategorizáljon be mindenkit kinézet alapján 1-10 közé, és csak az azonos pontszámúakkal lehet ismerkedni? Az nem rossz dolog?“
Ezt az ötletet viszont támogatnám, mert akkor legalább kereshetnék saját szintemen, tehát 5-7 (mert nem tudom annyira pontosan azért belőni magam de lennének szakbizottságok) között és nem kellene szintem alá adnom. Ugye jelenleg a női hipergámia miatt a férfiak csak szintjük alatt találnak párt. Sokan emiatt incelek, mert nem találnak hozzájuk illő nőt, aki ugyanúgy 10-es pasiért ácsingózik mint a modell nők.
“Sajnálatból kellene, hogy összejöjjön veletek valaki?”
Ez csak ebben a rendszerben tűnik neked sajnálatnak. Egy ferebb rendszerben természetes lenne, hogy szinteden keresgélnél.
“Tehát akkor aki nem olyan, mint az az egyetlen típus, azzal csak sajnálatból vannak a nők, “
A nők egy része anyagi megfontolásból is összeállhat valakivel, mert könnyebb. Nem feltétlen kell ehhez a pasinak dúsgazdagnak lennie, elég lehet egy átlagbér, csak a kiadások, teherviselés feleződjenek. Akár felfoghatja ezt ideiglenes állapotnak is amíg kerül egy jobb parti. Aztán megillan.
“Az ember az egyetlen faj, ahol nem kötelezően, de természetesen az van, hogy a hímnek kell elcsábítania a nőstényt és biztosítani neki a fészket, élelmet, védelmet, mindent, amíg az utódot el nem hagyják azt. Ti meg sírtok, ha ki kell fizetni egy vacsorát, mert nem kaptok cserébe fixen szexet.“
Nem feltétlen van így. Chad haverjaimat felszedik a nők. Egyiknek meg is kérte a nő a kezét. Pf. Igen, szerintetek az átlagos pasinak anyagilag is hozzá kell járulnia, hogy kompenzálja gyengébb genetikáját. Újabb pff. Ráadásul mindezt egy jogegyenlőség fémjelezte rendszerben, amikor a nőknek is lehetőségük van keresni. Minimum a felezés lenne a normális.
“Mármint a férfi használja lábtörlőnek meg ringyónak a nőt, ugye, így gondoltad? “
Nem. De itt átestek a ló túloldalára. Az esélyegyenlőséggel semmi baj nem lenne, de jelenleg a randipiacon a nők indulnak hatalmas előnyökkel a lábuk között rejtegetett “kincs” miatt.
"Na itt tévedsz nagyot. [...] Tuti visszautasítás, vagy halál fhaszára küldés."
Tehát mégsem tévedett a válaszoló.“
Szerinted nem próbálták ki élesben?
“Még mindig nem az a megoldás, hogy "kilövitek" a konkurenciát, és akkor majd ti jól felértékelődtök. Nem fogtok, cserébe beszűkül a kör, amiből választhatnátok.“
Jelenleg nem válik a férfiak előnyére ilyen platformok megléte. Annál inkább a nőkére. Tehát nem növekedtek meg a lehetőségeim olyan értelemben, hogy több csinos nőhöz férek hozzá mint előtte, hiszen egyhez sem férek hozzá mert matcheim száma NULLA. De még csak a szintemen levő nőkhöz sem mert ők viszont hozzáférnek azokhoz a Csedekhez, aki viszont kihasználják monopolhelyzetüket és egyszerre több vasat tartanak a tűzbe, vagy akár háremet tartanak 5-10 nőből, akik így ez ideig ki vannak lőve a randi piacról, mert mind az elsőbbségért versengenek a Csednél. Az arány nem túlzó egyáltalán. A felső 20% pasi húzza nagyjából a fiatal nők 40-50% -át.
"Sokan emiatt incelek, mert nem találnak hozzájuk illő nőt"
Mindig azt mondjátok, nincsenek női incelek, mert akármilyen nőt megdugnának. Ha neked az a bajod, hogy nem kapsz szerinted hozzád illőt, nem is incel vagy, csak válogatós, aki nem tudja elfogadni, hogy randa.
64
Női incelek nincsenek, mert megdugja más kétségbeesett. Én inkább prostihoz.
Tehát mi alapján is feltételezed, hogy randa vagyok? Ja, mert incel vagyok? Tehát szerinted is a külsőhöz van akkor köze? Köszi.
66
No, a 64-ben nem az agyra utáltál, ismerd be!
"Tehát mi alapján is feltételezed, hogy randa vagyok"
Ha helyes lennél, megkapnál jó nőket. Olyan kapnál csak, aki nem tetszik (= nem incel), de a szinteden van. Randa vagy.
Mutass képet magadról.
69
Dehogy mutatok ilyen bunkó felszínes fasznak, hogy jól lehordjass a sárga földig…
Annyi örömöt nem adok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!