Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szex és párválasztás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex és párválasztás az tulajdonképpen természetes szelekció?

Figyelt kérdés
Az, hogy milyen ember vagy ahhoz semmi köze, vagy nem sok köze, itt inkább a genetikai szempont az erősebb?
2022. márc. 21. 15:40
 61/109 anonim ***** válasza:

Tessék:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

450 válaszig olvastam, tovább nem volt türelmem, de addig volt minden:

!SPOILER!

- Államilag ellenőrzött szex-szoba.

- Külföldi nők impotja.

- Szingli nőket sújtó többletadó.

- Szingli férfiaknak járó adókedvezmény.

- Stb.

Szerintem az összes hülye kérdése közül ez a legmenőbb. XD

2022. márc. 22. 12:39
 62/109 Laylah ***** válasza:
Köszi, megyek is csemegézni, dagonyázni a fertőben ^^
2022. márc. 22. 12:50
 63/109 A kérdező kommentje:

60

“Szóval ez szerinted rossz dolog. Akkor mi is volt azzal az ötlettel, hogy állam bácsi meg pár ezer fő kategorizáljon be mindenkit kinézet alapján 1-10 közé, és csak az azonos pontszámúakkal lehet ismerkedni? Az nem rossz dolog?“

Ezt az ötletet viszont támogatnám, mert akkor legalább kereshetnék saját szintemen, tehát 5-7 (mert nem tudom annyira pontosan azért belőni magam de lennének szakbizottságok) között és nem kellene szintem alá adnom. Ugye jelenleg a női hipergámia miatt a férfiak csak szintjük alatt találnak párt. Sokan emiatt incelek, mert nem találnak hozzájuk illő nőt, aki ugyanúgy 10-es pasiért ácsingózik mint a modell nők.

“Sajnálatból kellene, hogy összejöjjön veletek valaki?”

Ez csak ebben a rendszerben tűnik neked sajnálatnak. Egy ferebb rendszerben természetes lenne, hogy szinteden keresgélnél.

“Tehát akkor aki nem olyan, mint az az egyetlen típus, azzal csak sajnálatból vannak a nők, “

A nők egy része anyagi megfontolásból is összeállhat valakivel, mert könnyebb. Nem feltétlen kell ehhez a pasinak dúsgazdagnak lennie, elég lehet egy átlagbér, csak a kiadások, teherviselés feleződjenek. Akár felfoghatja ezt ideiglenes állapotnak is amíg kerül egy jobb parti. Aztán megillan.

“Az ember az egyetlen faj, ahol nem kötelezően, de természetesen az van, hogy a hímnek kell elcsábítania a nőstényt és biztosítani neki a fészket, élelmet, védelmet, mindent, amíg az utódot el nem hagyják azt. Ti meg sírtok, ha ki kell fizetni egy vacsorát, mert nem kaptok cserébe fixen szexet.“

Nem feltétlen van így. Chad haverjaimat felszedik a nők. Egyiknek meg is kérte a nő a kezét. Pf. Igen, szerintetek az átlagos pasinak anyagilag is hozzá kell járulnia, hogy kompenzálja gyengébb genetikáját. Újabb pff. Ráadásul mindezt egy jogegyenlőség fémjelezte rendszerben, amikor a nőknek is lehetőségük van keresni. Minimum a felezés lenne a normális.

“Mármint a férfi használja lábtörlőnek meg ringyónak a nőt, ugye, így gondoltad? “

Nem. De itt átestek a ló túloldalára. Az esélyegyenlőséggel semmi baj nem lenne, de jelenleg a randipiacon a nők indulnak hatalmas előnyökkel a lábuk között rejtegetett “kincs” miatt.

"Na itt tévedsz nagyot. [...] Tuti visszautasítás, vagy halál fhaszára küldés."

Tehát mégsem tévedett a válaszoló.“

Szerinted nem próbálták ki élesben?

“Még mindig nem az a megoldás, hogy "kilövitek" a konkurenciát, és akkor majd ti jól felértékelődtök. Nem fogtok, cserébe beszűkül a kör, amiből választhatnátok.“

Jelenleg nem válik a férfiak előnyére ilyen platformok megléte. Annál inkább a nőkére. Tehát nem növekedtek meg a lehetőségeim olyan értelemben, hogy több csinos nőhöz férek hozzá mint előtte, hiszen egyhez sem férek hozzá mert matcheim száma NULLA. De még csak a szintemen levő nőkhöz sem mert ők viszont hozzáférnek azokhoz a Csedekhez, aki viszont kihasználják monopolhelyzetüket és egyszerre több vasat tartanak a tűzbe, vagy akár háremet tartanak 5-10 nőből, akik így ez ideig ki vannak lőve a randi piacról, mert mind az elsőbbségért versengenek a Csednél. Az arány nem túlzó egyáltalán. A felső 20% pasi húzza nagyjából a fiatal nők 40-50% -át.

2022. márc. 22. 14:57
 64/109 anonim ***** válasza:
94%

"Sokan emiatt incelek, mert nem találnak hozzájuk illő nőt"

Mindig azt mondjátok, nincsenek női incelek, mert akármilyen nőt megdugnának. Ha neked az a bajod, hogy nem kapsz szerinted hozzád illőt, nem is incel vagy, csak válogatós, aki nem tudja elfogadni, hogy randa.

2022. márc. 22. 15:00
 65/109 A kérdező kommentje:

64

Női incelek nincsenek, mert megdugja más kétségbeesett. Én inkább prostihoz.

Tehát mi alapján is feltételezed, hogy randa vagyok? Ja, mert incel vagyok? Tehát szerinted is a külsőhöz van akkor köze? Köszi.

2022. márc. 22. 15:11
 66/109 anonim ***** válasza:
91%
Te agyilag vagy randa, agyadra ment ez az egész incelizmus. Tényleg pszichológusnál lenne a helyed.
2022. márc. 22. 15:24
 67/109 A kérdező kommentje:

66

No, a 64-ben nem az agyra utáltál, ismerd be!

2022. márc. 22. 15:30
 68/109 anonim ***** válasza:
a #64-et nem én írtam. (#66)
2022. márc. 22. 15:48
 69/109 anonim ***** válasza:

"Tehát mi alapján is feltételezed, hogy randa vagyok"

Ha helyes lennél, megkapnál jó nőket. Olyan kapnál csak, aki nem tetszik (= nem incel), de a szinteden van. Randa vagy.

Mutass képet magadról.

2022. márc. 22. 15:51
 70/109 A kérdező kommentje:

69

Dehogy mutatok ilyen bunkó felszínes fasznak, hogy jól lehordjass a sárga földig…

Annyi örömöt nem adok neked

2022. márc. 22. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!