Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szex és párválasztás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex és párválasztás az tulajdonképpen természetes szelekció?

Figyelt kérdés
Az, hogy milyen ember vagy ahhoz semmi köze, vagy nem sok köze, itt inkább a genetikai szempont az erősebb?
2022. márc. 21. 15:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
71%

Igazából azért talalkozunk hétköznapibb esetekkel is, amikor latjuk, hogy a ragyás kapafogú lány összejön egy kapafogú alacsony fiúval.

Szóval párt lehet találni.

És igen, az emberek jó része felszínes, ha ocsmany vagy nem lesz bombanőd, ez van, de lesz párod, na.

2022. márc. 21. 16:53
 12/109 A kérdező kommentje:

10

“ Na ezért sincs neked barátnőd, mert nem tudod, mi az a feltétlen szeretet, bizalom, odaadás, elkötelezettség.“

Valamikor én is hittem ezekben, az emberi értelem és érzelmek ösztönnel szembeni felsőbbrendűségében. De aztán rájöttem, hogy ezek is pusztán ösztönök. Az anya gyereke iránt érzett feltétlen szeretete? Hát nem ösztön, hogy gondoskodjon róla, felnevelje őt?

2022. márc. 21. 17:08
 13/109 anonim ***** válasza:
68%
Akkor nem dobná el senki a gyerekét.
2022. márc. 21. 17:09
 14/109 A kérdező kommentje:

11

“És igen, az emberek jó része felszínes, ha ocsmany vagy nem lesz bombanőd, ez van, de lesz párod, na.”

De a genetika szerinti tagozódás mit árul el az emberi fajról? Hogy alapvetően egy ösztönlény, nem?

Szeretném ha végre a személyemen túltekintve vizsgálnánk ezt a témakört, elfogulatlanul, tárgyilagosan.

Hogy mi a célom ezekkel a kérdésekkel?

A megértés?

Miért van ennyi kérdés?

Mert a válaszadást, téma vizsgálatát mindig visszautasítják.

Ezért újra meg újra meg kell próbálnom.

Hidd el, engem is fáraszt.

2022. márc. 21. 17:11
 15/109 anonim ***** válasza:
94%
Es ugy gondolod, hogy benned nincs meg ez az oszton?
2022. márc. 21. 17:12
 16/109 A kérdező kommentje:

15

Megint ÉN!? Jesszusom :D

2022. márc. 21. 17:19
 17/109 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk. Ez az ösztön MINDENKIBEN ott van. Mi a következő gondolatod?
2022. márc. 21. 17:23
 18/109 anonim ***** válasza:
6%

"De a genetika szerinti tagozódás mit árul el az emberi fajról? Hogy alapvetően egy ösztönlény, nem?"

Nem mondanám ösztönnek.

Ez full tudatos. Szép vagyok, szép embert kívánok.

2022. márc. 21. 17:29
 19/109 anonim ***** válasza:
55%

De a nem szépek is szépet akarnak. A "kívánásnak" a kinézetedhez semmi köze. Ha elhíznál, nem kezdenél el elhízott embereket kívánni. Sőt, olvastam régebben, hogy cuki állatoknak többet adományozunk, mint a szerencsétlenebb kinézetűeknek, pedig azokkal nem is akarunk búbolni.

De menjünk tovább, engem érdekel, most hanyadik oldalon kezdi el sugallni a nemi erőszakot.

2022. márc. 21. 17:33
 20/109 A kérdező kommentje:

19

Valahol engednetek kell a 48-ból.

Mert minimum félúton van az igazság. Tehát az erőszak sem járható út de emberek boldogtalansága sem rajtuk kívülálló okol miatt. Pláne nem úgy, hogy közben még megy a gúnyolódás, lúzerezés, gyűlöletkeltés. Ez további feszkót szül, és a sok feszkó általában nem vezet jóra.

2022. márc. 21. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!