Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szex és párválasztás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex és párválasztás az tulajdonképpen természetes szelekció?

Figyelt kérdés
Az, hogy milyen ember vagy ahhoz semmi köze, vagy nem sok köze, itt inkább a genetikai szempont az erősebb?
2022. márc. 21. 15:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 Laylah ***** válasza:
Biztos a genetikájuk miatt. Véletlenül sem azért, mert nem állnak le önsajnálni magukat, hanem a megoldást keresik a vergődés helyett, ugye?
2022. márc. 24. 10:35
 102/109 A kérdező kommentje:

101

Az tisztáztuk, hogy a genetika nagyban meghatározza az esélyeid.

Ha meg hosszú évekig másokhoz viszonyított tízszeres energiákat befektetve sem jutsz A-ból B-be akkor felteszel néhány kérdést.

A realitással, szabályokkal, dolgok működésével nem árt tisztában lenni.

2022. márc. 24. 10:39
 103/109 Laylah ***** válasza:

Úgy feltenném a kérdést, hogy ha ennyire csak a genetika, a kinézet, a mittudoménmilyen külsőség számít, akkor hogy lehet az, hogy kifejezetten kövér, nem különösebben szép arcú nőként nekem mégis hogy jutott nem hogy egy vagy kettő, de 9 pasi is? De sajnos előre tudom a választ: nekem könnyű, nő vagyok, és csak ezért a lábam előtt hevernek a pasik. Vagy ha nem ez, akkor a rondák közül válogattam. Az véletlenül sem opció, hogy egyszerűen azt szerették meg bennem, amilyen vagyok, nem azt, ahogy kinézek. Nyilván nem zárkóztak el, nem tartottak rondának és a súlyom miatt sem ítéltek el. És a nők is képesek ugyanerre. Ha van valami, ami külsőre megfog egy pasiban, és mellé nagyon tetszik, amilyen a személyisége, akkor van esély. Ennyi. Az önsajnáltatás, a felelősség totális lerázása, a világ hibáztatása egyáltalán nem vonzó tulajdonságok. Mert amellett, hogy most ezt csinálod, csináljátok, mondván, ha lenne nő, akkor ez megszűnne, ott van az is, hogy mindenki tudja, hogy nem változna meg semmi, csupán másért menne a vinnyogás. Nem lehet rátok számítani, nem vállaljátok fel magatokat, nem vagytok őszinték magatokhoz sem, így hogy várja el egy nő, hogy egymást segítő partnerek legyetek? Ha egyszer önmagadért sem vagy képes felelősséget vállalni, akkor hogy tudnád megtenni ezt a terhes feleségedért, az újszülött gyerekedért, a családodért? Egyszerűen infantilis az egész személyiségetek, ami egyáltalán nem vonzó senkinek sem, senki nem akar egy óriáscsecsemőt pesztrálni párkapcsolat címén.

Ha te/ti nem teszel/tesztek magatokért semmit, márpedig saját magatoknak vagytok a legfontosabbak, akkor miért várjátok, hogy más egyáltalán megmozdítsa a kisujját értetek?

2022. márc. 24. 10:51
 104/109 Laylah ***** válasza:
Annyival kiegészíteném az előző írásomat, hogy a 9 az párkapcsolat volt, azon felül volt még alkalmi kalandom is, 3 férfi 1 nő. A 9 pasiból eggyel együtt vagyok jelenleg, a maradék 8-ból 6-ot én dobtam, csak hogy ne az legyen, hogy tuti én lettem kidobva meg agyba-főbe csaltak.
2022. márc. 24. 10:54
 105/109 A kérdező kommentje:

103

Hát úgy lehet, hogy nőként nem kell tökéletesnek lennie az arcodnak mert a férfiak szeretik a nőt úgy általánosan, nem várják el a tökéletességet, tökéletes fejformát, arcvonásokat, szimmetriát stb. Belátják, hogy emberek vagyunk és senki nem lehet tökéletes. Csak ti vagytok úgy rászállva az arcra, a genetikára.

Tehát saját bevallásod szerint nem vagy szép mégis a jóképűek közül válogattál? Ez ismét mire bizonyíték? Hogy a nők igenis felfele keresgélnek nem a szintjükön. És a férfiaknak nem annyira meghatározó a külső mint a nőknek.

Dubla öngól kedves.

2022. márc. 24. 11:05
 106/109 Laylah ***** válasza:

Nem, ez megint belemagyarázás. Neked aki nem bűnronda, az már automatikusan chad.

Ha csak "mi" vagyunk úgy rászállva a genetikára, arcra, akkor miért nem válogatsz a ronda és átlag alatti nők közül, akikhez képest elvileg feljebb vagy a skáládon?

Egyébként meg nem keresgéltem sehol, sem felfelé, sem lefelé. Soha nem pasiztam, nem jártam randizni, nem tindereztem, nem közelítettem és közelítettek meg kifejezetten kapcsolat céljából.

Tripla öngól, kedves.

2022. márc. 24. 11:11
 107/109 A kérdező kommentje:

106

“Egyébként meg nem keresgéltem sehol, sem felfelé, sem lefelé. Soha nem pasiztam, nem jártam randizni, nem tindereztem, nem közelítettem és közelítettek meg kifejezetten kapcsolat céljából.“

Akkor hogy volt 9 párkapcsolatod, 4 kalandod?

2022. márc. 24. 11:24
 108/109 anonim ***** válasza:

"Hát úgy lehet, hogy nőként nem kell tökéletesnek lennie az arcodnak mert a férfiak szeretik a nőt úgy általánosan, nem várják el a tökéletességet, tökéletes fejformát, arcvonásokat, szimmetriát stb."

Úristen mi van?

Szerinted miért van annyi önbizalomhiányos, önértékelési és testkép zavarokkal küzdő nő? Szerinted miért épül egy kib.szott nagy iparág a női bizonytalanságra? Miért van tele a város kozmetikai szalonokkal? Fodrászatokkal? Szolárium stúdiókkal? Sminküzletekkel? A netem miért dobnak be nekem folyton fogyókúrareklámokat? (Oké, ez kicsit a rossz targetálás is.)

Ha másra nem is gondolok, de ott van a szőrtelenítés. Abszolút természetellenes. Mi értelme van párhetente kitépni a szőrt a lábamból? Szerinted azért csináljuk, mert az olyan kellemes? Szerinted minket zavar a szőr a lábunkon? De mondd csak, te járnál egy szőrös lábú, szőrös hónaljú, picit-enyhén bajszos (igen a legtöbben azok vagyunk) nővel? Csak mert a férfiaknál ezerszer elfogadottabb a testszőrzet. Megjegyzem, nem is baj.

2022. márc. 24. 11:26
 109/109 Laylah ***** válasza:
107.: más környezetben futottunk össze, közös hobbi, szabadidős tevékenység során, megkedveltük egymást és összejöttünk. Ennyi a történet.
2022. márc. 24. 11:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!