Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem incelek miért nem látják, hogy a nők kapnak 500 megkeresést egy nap, és csak a legjobbal találkoznak?
Figyelt kérdés
Olyan nehéz ezt észrevenni? Sajnos szomorú, de baromi nehéz jónak lenni a sok jóképű pasi mindig lenyúlja az összes csajt előlem2022. márc. 18. 08:15
81/120 anonim válasza:
IP cím alapján nem lehet beutaltatni valakit a zártosztályra?
82/120 anonim válasza:
Ha így is lenne (nyilván nem így van), akkor se fog egy Chad se osztozkodni veled, miért tennék? :D Akkor inkább egymás között maradnának. Például ha a barátomnak meg kéne osztania engem valakivel, akkor párt cserélne a bátyjával, vagy bevonná egy vagy két haverját (amire volt már példa hármasok és négyesek során). Egymás között maradna, te ugyanúgy a peremen lennél magányosan és kitaszítva, ahogyan meg is érdemled.
83/120 anonim válasza:
Szép, diplomás barátnőm van aki férfiak között dolgozik. Lehet hogy ötszázan vannak körülötte mégis egymást választottuk tinderen és azóta is együtt vagyunk.
84/120 anonim válasza:
"IP cím alapján nem lehet beutaltatni valakit a zártosztályra?"
Nem. Nehéz bizonyítani, hogy ki ül a gép előtt. Szerintem az internet előfizetés is az anyja nevén van.
85/120 anonim válasza:
Ha nem lenne tudatunk, bárkivel leállnánk.
86/120 anonim válasza:
Á, ez kamu. Én csak a legsz.rabbal akarok találkozni, de nem tudok, mert mindig csak a chadek írnak 😭 Úgy unom már.Napi 500 üzenet a sok uncsi chadtől!
87/120 anonim válasza:
Ez vagy troll vagy valóban zártosztályra való :D
88/120 A kérdező kommentje:
A nők csak egy pasira kattannak rá, a többivel szóba se állnak
2022. márc. 18. 15:24
89/120 anonim válasza:
Javítás: a söpredékkel nem állunk szóba. ;)
90/120 anonim válasza:
Így van, én is egyre vagyok rákattanva. A páromra. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!