Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem incelek miért nem látják, hogy a nők kapnak 500 megkeresést egy nap, és csak a legjobbal találkoznak?
Figyelt kérdés
Olyan nehéz ezt észrevenni? Sajnos szomorú, de baromi nehéz jónak lenni a sok jóképű pasi mindig lenyúlja az összes csajt előlem2022. márc. 18. 08:15
41/120 anonim válasza:
21: "Ez olyan nagyszerű ötlet, mint pedofil, "titokban sorozatgyilkos vagyok", időseket kifosztó klub találkozót tartani. Aki elmegy, az meg lesz verve, nem kicsit."
Pedig jo lenne ezeket a betegeket addig rugdalni amig mozognak kb.
43/120 anonim válasza:
"Minden nap várom a forradalmat"
Ne erőltetsd ezt a forradalom dolgot. Ahány forradalmunk, szabadságharcunk, világháborúnk volt, azt mind elbuktuk :D
44/120 A kérdező kommentje:
Amúgy ha már az én adómból nevelik a chadek gyerekeit, nem nagy kérés hogy a csajokat osszák meg. Vagy akkor ne követeljék a pénzem
2022. márc. 18. 10:43
45/120 anonim válasza:
És te simán megerőszakolnál nőket?
46/120 anonim válasza:
Ha azt vesszük, hogy elveitek szerint a chadek milliókat keresnek, akkor az ők adójuk megy hozzád pl. ha kórházba mész, semmint te neveled a gyerekeiket.
47/120 anonim válasza:
44: Nem csak, hogy fizikailag vagy tajgetosz pozitiv, de fejben is hulladek vagy. :D
48/120 anonim válasza:
Ezt a megosztást mégis hogy képzeled? XD
49/120 anonim válasza:
Én is várom a ti kis forradalmatokat. Akkor majd ki kell gyertek a fényre és hát...tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!