Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem incelek miért nem látják, hogy a nők kapnak 500 megkeresést egy nap, és csak a legjobbal találkoznak?
én igényt tartok a kérdező szűk seggére
150 kiló/F
"Minden nap várom a forradalmat"
Azt én is.
Remélem utána bevisznek és a börtönben nem lesz gondod a szexhiánnyal. :)) Majd kiutalnak néhány "kapitánynak", ha már ilyen lelkesen támogatod a megosztást. :))
Egy percre vonatkoztassunk el attól, hogy az egész csak gagyi trollkodás.
Tehát ha egy chad "megosztaná veled a csaját", akkor te szexelnél a lánnyal akarata ellenére? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Mert a nő nem akar ilyen elmebeteggel szexelni? Vagy fordítsuk meg! Az világos hogy az inceleknek ez miért lenne jó. És a nőknek? Mi van, ha egy 150kg 5 gyerekes 45 éves Jucikát “utalnának ki” neked? Hmm?
És a kényszer gyógykezelésről mi a véleményed? Szolgáló az államot és vonulj be pszichiátriára.
"És miért lenne akarata ellenére, ha a chad megosztja velem?"
vicces, hogy itt csak "a chad" akaratát vetted figyelembe, nem a lány akaratát XD
tudom, hogy direkt csinálod, de van aki komolyan gondolkodik így
78: szívemből szóltál. Nyilván a kérdező egy paródia, de ez a szemlélet attól még suttyóéknál jelen van.
Lásd még olyan szóhasználat, mint nőhöz "jutás", "hozzáférés", "szex újraelosztása", "osztozás" ésatöbbi. Nyilván fogalmuk nincs a világról és jobban érzik magukat, ha javakként gondolkoznak a nőkről, könnyebb ezen hisztizni, mint azon, hogy hús-vér emberek nem kíváncsiak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!