Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vesztek komolyan egy olyan ismerkedést, ha az úgy indul, hogy a felek egy buliban találkoznak és az egyikük már aznap este fel is megy a másik lakására? (most mindegy, hogy a lány a fiúnál vagy fordítva)
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok válasza is érdekel. Onnantól kezdve, hogy ez teljesen normális, bármi lehet, odáig, hogy ti csak a hagyományos, megfontolt randizás hívei vagytok és amúgy bele se mennétek egyéjszakásba.2022. febr. 10. 15:16
1/8 anonim válasza:
A pasitol fugg.
Volt már rá pelda.szex utan a srác nem hajitott ki hanem borzalom érdeklődő volt rolam.
4 éves kapcsolat lett meg hatalmas mák hogy pont passzolunk végzettségben intellektusban plusz az ágyban is(a szex fergeteges volt) es mindketten teljesen monogámak is vagyunk.
Az osszes szexkaocsolatát azonnal dobta miattam.
2/8 anonim válasza:
Arra volt példa hogy szexszel indult a kapcsolat. A nevemet se adtam ki. Ez volt a kezdet.
Így értettem
1.
3/8 anonim válasza:
Nem számítanék holtodiglan-holtomiglan jellegű kapcsolatra, de azért ha később érdeklődik és keresi a lehetőséget a folytatásra, akkor nem hajítanám ki az ablakon csak azért, mert így indult a dolog. Szóval nem venném kifejezetten komolyan, de nem is zárkóznék el a folytatástól.
4/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni egymást. Régebben én is azt gondoltam, és másoknak is mindig azzal jöttem, hogy a várakozás így, a várakozás úgy. Ma már másképp gondolom. Ha kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt és jó a szex, akkor miért ne lehetne belőle egy hosszabb kapcsolat? Vagy akármi? 1#-el egyetértek, ez nálam is tudna működni
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik, láttam én már ilyen szituációból később házasságot, családalapítást. Viszont ha belemegy az emebr ilyesmibe akkor jobb, ha képes lazán venni a dolgokat, mert semmire sincs garancia - mondjuk arra sem, hogy hosszú randizásból lesz bármi komoly vagy normális :)
6/8 anonim válasza:
Hát engem egy bulis csók után sem keresett meg egy srác se soha, de néhány barátnőmet igen. Volt egyéjszakásom is, de tőlük nem akartam semmit utána, egyik sem keresett.
7/8 anonim válasza:
Több éves kapcsolatom volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!