Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem incelek miért nem látják, hogy a nők kapnak 500 megkeresést egy nap, és csak a legjobbal találkoznak?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz ezt észrevenni? Sajnos szomorú, de baromi nehéz jónak lenni a sok jóképű pasi mindig lenyúlja az összes csajt előlem

2022. márc. 18. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/120 anonim ***** válasza:
89%
500 megkeresést, ja, persze.
2022. márc. 18. 08:17
 2/120 Noren1989 ***** válasza:
73%

És akkor ma is elkezdem a kérdések jelentgetését.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. márc. 18. 08:18
 3/120 A kérdező kommentje:
A chadeknek könnyű. És irigyek, mert nem is akarják megosztani a csajukat
2022. márc. 18. 08:19
 4/120 Noren1989 ***** válasza:
80%

Aham. Igen, hogyne.

A világ meg csak Vörös és Fekete ;)

2022. márc. 18. 08:20
 5/120 anonim ***** válasza:
86%
Hulye vagy fiam
2022. márc. 18. 08:22
 6/120 anonim ***** válasza:
89%
Én nem vagyok Chad, de én se akarnám megosztani a csajom. Nézd már el nekik is. :D
2022. márc. 18. 08:24
 7/120 anonim ***** válasza:
85%
Te is mindenből a számodra legjobbat igyekszel megtalálni, nem? Keress olyan nőt, akinek te leszel a legjobb.
2022. márc. 18. 08:35
 8/120 anonim ***** válasza:
84%

500 azért nem. Mikor társkresőztem napi 15 volt az átlag. Azonban ebből 5 alapból offos volt. Ezek olyan dolgok miatt, minthogy kiírtam, hogy x-y korosztályba keresek társat, nemdohányzót, nem egészségtelenül túlsúlyost, nem alkoholistát, és mindig a beérkező üzenetek legalább 30%-a ilyen "de nekem azért adj esélyt" jellegű volt, miközben a kikötéseim egyértelműek voltak.

Aztán voltak persze ilyen dickpickkel kezdők, ők is automatikus tiltásra kerültek. Viszonylag nagy arányban írtak rám öregek is, akiknek áradt a leírásukból és üzenetükből, hogy naiv kislányokat keresnek akikkel egyszer dugnak, majd csókolom.

Aztán meg nyilván van az a csávó aki nem jön be, és van az a leírás ami egyből elutasítás. Szóval nem kell ezt annyira ragozni.

Lehet, hogy kapunk jópár megkeresést, elhiszem, hogy egy instamodellnek vagy nagyon szép nőnek akár napi 30-40 is jöhet, de egy incel is beláthassa, hogy ebből alig 1-2% lesz esélyes.

És nem azért, mert húdenagyok az igényeink. Hanem mert ti sem írtok arra aki nem jön be. Ti se írtok olyanra, akinek az adatlapja nagyon antipatikus. Ti sem örülnétek dickpicnek, vagy egyből valami muszklis képnek. Ahogy annak se, ha valaki csak ilyen "sziamizu"-t ír, mert az azért is offos. Más veszi a fáratságot rendes üzenetet írni, akkor minek álljunk le egy olyannal aki random "szia"-t bedob.

2022. márc. 18. 08:38
 9/120 anonim ***** válasza:
74%

Keress egyedülálló nőt!

Egyébként a férfiak is csak a legjobbal találkoznak, aki számukra elérhető! Miért érnék be kevesebbel? Te se teszed!

2022. márc. 18. 08:42
 10/120 anonim ***** válasza:
88%
Orvos látott mostanában? Ezek már hallucinációk? Hangokat is hallasz?
2022. márc. 18. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!