Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznàl esetemben a sráccal most?
Már többször lemondtam kezdi azt hinni szorakozom vele.
Mára fix idöpontra lebeszéltük az igéretemet adtam hogy ma már tenyleg talàlkozunk.
Készül.
De reggel arra ebredtem hogy hasgörcsölök megjött azota meg még hanyingerem is van, hajam nem volt eröm tegnap megmosni, a fejem ugy néz ki mintvegy felmosorongy, éhes is vagyok es rosszul.
Es mindjart jön. Felöltöztem. Es majd' összeesek.
"Már többször lemondtam"
Kész főnyeremény lehetsz. Szerintem mondd meg neki, hogy bocs, de meggondoltad magad, és ne szórakozz vele többet!
Nem tudtam/mertem lemondani.itt van, hamarabb is jött
Ez "szép" lesz most...
Köszi a tanàcsokat.
Ha akarsz vele talakozni miert mondod le allandoan?
Ha viszont nem akarsz talalkozni, akkor miert huzod a sracot?
En ha megigerem valakinek hogy talalkozok vele akkor csak a legvegso esetben mondanam le es attennem masik idopontra.
En is szoktam menstrualni de semmiben nem akadalyoz, ha csak nem akarnal egybol az agyba menni, de egy par oras randi egyaltalan nem problema, szoval a feltett kerdesre a valaszom igen, en talalkoznek vele. Nem all meg az eletem havi 5 napra azert mert megjott.
21/L
Szerintem meg hisztis vagy.
"éhes is vagyok" 😂😂😂
"Már többször lemondtam"
miért szórakozól vele? Miért nem utasítod el szegényt? Unatkozol?
Ezt nevezik hülyítésnek.
A srác sem okés, én már rég elkerültelek volna az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!