Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznàl olyannal aki néha néha ir es állandoan olyan mintha mással chatelne közben?
Szoval amikor online is vagyunk mindketten nagyon sokára válaszol teljesen ugy jön le hogy mással irkàl (otthon van)
Találkozni szeretne. De azt is, hogy mikor hol, ugy beszêljük, hogy nem ir nem válaszol, meg sem nezi mit irtam aztan nagynehezen végre megnyitja, ir ra vmit, amire en is de megint nem nézi.
Nem jol erzem azt, ha valoban érdekelném akkor ugy oda is tenné magàt?
Teljesen kiábrándit abbol hogy talàlkozni akarjak vele
Én például a csajom mellett szoktam kommunikálni a barátaimmal, kollégáimmal, családommal is :D
Nem lehet, hogy ő is? :D
Azért ha nekem fontos valaki, akkor igenis válaszolok egyből, vagy odaírom, hogy bocs közbejött valami, de fél óra múlva írok. Vagy felhívnám telefonon.
Jól érzed, az ilyen embernek nem vagy fontos. Én ezek után többet semmilyen energiát nem fektetnék bele, hogy vele kommunikáljak.
A netes társkeresés nagyobb része az ilyen. Nagyobb gz, ha szó nélkül töröl XD
én nem húznám az időt, ha ennyire passzív, hagynám a fenébe.
Ha vkivel idöpontot egyeztet vki, gondolom nem ki belép egy normalis ember az alatt.
Nem arrol van szo hogy mashoz is szol.
Hanem egy beszelgetes ALATT van ezerfelé. Most akkor minek hiv talàlkozni ha nem erdekli mikor hànykor?
mert akkor nem érdekli?:D
nem ér ennyit a dolog, tényleg ilyen az online ismrerkedés nagyrésze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!