Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondoltok azokról férfiakról akik úgy festenek otthon hogy körbe festik a szekrényeket?
Figyelt kérdés
Én is férfi vagyok, szerintem vicces és gyorsabban kész is van, lemeszelni fehérrel aztán annyi.ma 20:49
1/9 Fragments of Fantasy válasza:
Igénytelen. Nehogy már lusta legyél egy szekrényt odébb rakni..
2/9 A kérdező kommentje:
Fater elvált most nálam dekkol ő is azt mondta hogy jó igy gyorsabban kész van
ma 20:57
3/9 anonim válasza:
Hogy valószínűleg másban is ilyen "kényelmes". Nem jó előjel.
4/9 anonim válasza:
Ugyanazt, mint az első. Nem választok ilyen embereket páromnak. Azokat az embereket szeretem, akik ha csinálnak bármit, van bennük annyi elvárás önmaguk irányába, hogy ne csak valami szart összehányjanak.
5/9 A kérdező kommentje:
mért lenne szar
ma 20:59
6/9 anonim válasza:
Dédmamám meszelt így kilencven évesen a konyhaasztalon állva, mert ő egyedül akart mindenképp erősködni, meg titokban, hogy senki ne segítsen. Neki elnéztem. Egy férfinek nem nézném el.
7/9 A kérdező kommentje:
jó mondjuk szopás mert sok téza szalag megy el körbemaszkolni a szekrényt meg felülről szopás a teddi hengerrel kikenni a falat, mindegy jó lesz mostmár iyg is
ma 21:00
8/9 anonim válasza:
Jézusom már... nőként nem voltam lusta odebb pakolni a butorokat meg letakarni...
9/9 A kérdező kommentje:
én is letakarom
ma 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!