Ti mivel illatositjátok a szobátokat, szekrényeteket?
Nem kell illatosítani, mert jó illat van.
A szobában rendszeresen szellőztetek.
A szekrényben jó illata van a ruháknak az öblítőtől.
Levendulás kis zacskókat szoktam bele tenni, hogy nehogy valami moly beleköltözzön.
De lehet kapni ilyen kis illatosító zacskókat másfélét is, nem csak levendulát. Egy idő után mindennek elmegy az illata.
Én autó illatosítót nem használnék.
Eszembe se jut, minek az? Öblítőt sem használok, zavarna is a szaga (bár ez bizonyára öblítőfüggő s persze a mennyiség is számít), a tiszta szagot szeretem :) Érzékeny vagyok a levegőminőségre (egyszer lesz hővisszanyerős szellőztetőrendszerünk, csak pénz legyen rá), úgyhogy elég sokat szellőztetek, ha nincs hideg.
A konyhában elég jó illat van, kora tavasztól a fagyokig friss virág áll az ebédlőasztalon, valami mindig virágzik a kertben. Most egy kései nárcisz illatozik, pedig a nárciszoknak ilyen intenzív s parfümös illata nem is szokott lenni... De ennek ilyen.
Van illóolajom és füstölőim is, de szinte sosem használom őket. A vécécsészében pedig van csillag alakú gél, annak kicsit zavar a szaga, nagyon intenzív. Ez a bajom az illatokkal, némelyik zsebkendőt alig tudom használni, olyan büdös. Nyilvános wc-kben is fulladozom néha az illatosító miatt, persze vannak nagyon kellemesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!