Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok, ha egy ilyen lánnyal találkoznátok, randiznátok?
Azt mondod vannak barátaid....őket nem kérdezted meg ugyanerről?
Ugyanezt még nem mondtad el nekik?
Egyébként pedig...abszolút nem érdekelne, hogy milyen volt azelőtt az illető élete, hogy mi, hogyan sikerült vagy nem sikerült neki.
Az a lényeges, hogy velem milyen. Hogy én vele, mi ketten milyen párt, társat, csapatot alkotunk majd.
A többi lényegtelen.
Nem arról van szó, hogy fűvel fával k**úrogattál, hanem egyszerűen csak így alkúlt az életed.
Ez például férfiaknál fel sem tűnik senkinek. Te is csak azért filózol ezen mert nő vagy és elvileg "csinos vagy" és minden jól alakul az életedben csak a társas kapcsolat nem.
Szerintem az égegyadta világon semmi miatt sem kéne aggódnod.
Neked kéne lépéseket tenned ha máshogy nem megy. Nincsenek szabályok , hogy csak a férfi közeledhet egy nőhöz.
Tetszik valaki? Szimpatikus? Vagy látod, hogy bátortalan de te szívesen megismernéd? Akkor lépj te.
Mert lehet, hogy sok lehetőséget fogsz elszalasztani.
Nem törtènt veled semmi, ami miatt szègyenkezne.
Az meg alapjából szimpatikus dolog, hogy kiszűrted a nem neked valót, tehát cèltudatos vagy.
mit sportolsz?
Megerositem azokat, aki kroabban irtak. Szerintem ez egyaltalan nem gond. Fiatalon en is ilyen voltam, par honapos kapcsolatok, megismertem, kiismertem, nem passzoltunk, jott a kovetkezo, kerestem az igazit. Majdnem ilyen idos voltam, amikor lehorgonyoztam en is. Semmi baj veled, keresgelj csak.
Tippnek annyit tudok mondani, hogyha vannak olyan baratnoid, akik mar szedtek ossze normalis ferfiakat, akkor beszelj veluk, hogy szivesen megismerned a parjuk barati koret, ha mennek valahova, ugyan hivjanak mar teged is. Ott jobb esellyel talalkozol olyanokkal, akik hasonlo nezeteket vallanak, mint a baratnod parja. Ismeretsegen keresztul mindig konnyebb uj ismerosokre szert tenni es raadasul konnyen leinformalhato, hiszen van kozos ismeros. Legyel tudatos!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!