Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok, ha egy ilyen lánnyal találkoznátok, randiznátok?
Köszönöm az eddigi válaszokat és pozitív visszajelzéseket. :) Reagálok pár dologra, amik felmerültek:
Akivel összejöttem, az elején normális volt, éreztem is iránta valamit, amiket panaszkodtam róla, azok mind utólag derültek ki. Folyamatosan színlelt, mint később megtudtam, aztán utána lett egyre önzőbb és parancsolgatóbb, az elején kedvesnek próbált tűnni...
Régebben úsztam, aerobikoztam, jógáztam, jelenleg személyi edzőhöz járok, amit nagyon szeretek, jó, hogy odafigyel és tanácsokat ad. :)
"de esélyt se adtál nekik mer hát csúnyák voltak,de kitudja mekkora igényeid vannak" Ezt abszolút nem tartom jogosnak, egyáltalán nem tartom magam felszínesnek vagy olyannak, hogy csak a magas, kigyúrt, gazdag, helyes fiúk tetszenek. Nem egy alkalommal nálam alacsonyabbal is ismerkedtem, ami a legtöbb lányt zavar, de én még ezzel is úgy voltam, hogy hátha rendes az illető, akkor nem érdekel az a pár centi különbség.
"ez az okos, kedves, művelt nincs egy rossz tulajdonságom, hibám leírás igaz-e" Nem állítottam, hogy nincs hibám, nyilván nekem is vannak rossz tulajdonságaim. Ezzel alapvetően azt akartam érzékeltetni, nincs olyan tulajdonságom, ami elől úgy gondolnám, hogy a legtöbb férfi menekül. Például nem vagyok betegesen féltékeny, ellenőrző, nem várom el, hogy eltartson, nem abból áll az egész életem, hogy csak sminkelgetek, vásárolgatok (nyilván ezek is vannak, de nem csak ezek :D), tehát lehet velem beszélgetni, tájékozott vagyok stb.
nekem sem volt még komoly kapcsolatom, én megértenélek,mivel én is hasonló helyzetben vagyok.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!