Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem incelek miért nem látják, hogy a nők kapnak 500 megkeresést egy nap, és csak a legjobbal találkoznak?
Figyelt kérdés
Olyan nehéz ezt észrevenni? Sajnos szomorú, de baromi nehéz jónak lenni a sok jóképű pasi mindig lenyúlja az összes csajt előlem2022. márc. 18. 08:15
111/120 anonim válasza:
Igaz, szegény nő helyében már akkor felkötöttem volna magamat.
112/120 anonim válasza:
Hú mennyi megkeseredett nő (???) van itt. Ti nem feministák vagytok simán csak dugatlanok.
A feministák nem utálják a férfiakat, hanem az egyenjogúsák miatt pártolnak és nem osztják ki a férfiakat. Egy feminista kulturáltabb nálatok.
Ti csak simán frusztráltak vagytok.
113/120 A kérdező kommentje:
A feministák pont ilyenek
2022. márc. 18. 19:12
114/120 anonim válasza:
Nem utáljuk a férfiakat, csak a nőgyűlölő, agresszív senkiket, akik azt hiszik, hogy joguk van bárkihez és joguk van bárkit megfosztani bárkitől, de tudod te ezt, csak egy béna provokátor vagy, annyira vagy nő, mint amennyire én Anglia királynője. :D
115/120 anonim válasza:
Be is zárom a böngésző ablakot az alt+f4-el mert szellemi mélyrepülés ez a topik. Túl ionteligens vagyok ahhoz hogy néhány névtelen troll itt lehúzzon. Arra sem vagytok méltók hogy elolvassam a kommentet.
116/120 anonim válasza:
Mégis ezt csinálod, lángelme. :D
117/120 anonim válasza:
Ez a "dugatlanok vagytok" duma kb egy kaliberű a "biztos azért vagy ideges mert menstruálsz" mondással amit legutóbb kisfiúktól hallottam.
118/120 anonim válasza:
Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy jótékonysági céllal bárkinek szét fogom tenni a lábam. 🤷♀️
119/120 anonim válasza:
Ezt a par tajtegoz pozit addig utnem ameddig mozog, elen a kerdezovel. Degeneralt kis nyomik mind.
120/120 anonim válasza:
"500 azért nem. Mikor társkresőztem napi 15 volt az átlag."---Tehát a 34. napon már ebéd előtt elérted az 500-at :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!