Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem incelek miért nem látják, hogy a nők kapnak 500 megkeresést egy nap, és csak a legjobbal találkoznak?
Figyelt kérdés
Olyan nehéz ezt észrevenni? Sajnos szomorú, de baromi nehéz jónak lenni a sok jóképű pasi mindig lenyúlja az összes csajt előlem2022. márc. 18. 08:15
101/120 anonim válasza:
Azért nem ismerik be, mert nem igaz.
102/120 anonim válasza:
#101! Naaa, ne kivételezzél! Tessék szépen bevonni a nagypapát is, meg a szomszéd srácot!
103/120 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Múltkor csináltam egy kamu profilt, egy csirkét raktam ki tinderen képnek. pár óra alatt 200-300 like-nál járt. A legtöbb pasi rám írt valami vicces szöveget. És nem rondák voltak.
Netes társkeresés 2022
104/120 A kérdező kommentje:
104. Végre valaki megírta az igazat
2022. márc. 18. 18:46
105/120 anonim válasza:
Lehet lepontozni attól még az igazság megmarad. A nőknek 10000x könnyebb dolguk van és pont. Mind szex találásban mind társkeresésben.
Próbálj meg férfiként a havi 3 egyezésből válogatni ...
De nők ti is kipróbálhatjátok! :) Regisztráljatok egy átlagos férfi haverotok képével. Nem lesz olyan nagy buli! :D
106/120 anonim válasza:
#106 Ja oké, akkor a nők ellen elkövetett erőszakkal is könnyebb együtt élni. Azzal is, hogy nem lehet biztonságban éjjel egyedül sétálni haza nőként. Vagy azzal, hogy átlagban 18%-kal kevesebb fizetést kapunk nőként, mint az azonos munkát végző férfiak Magyarországon. Csak hogy párat említsek. De biztos nekünk annyira könnyű az élet. Aztán nézz oda, mégsem mi picsogunk itt egész nap.
107/120 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már Rmpasso22-t :D a múltkor még arra panaszkodott, hogy nem tud szűlni és milyen igazságtalan az élet. Azelőtt pedig arra, hogy a mesezenéjével nem tud becsajozni.
108/120 anonim válasza:
Az én állításaimat hiteles statisztika támasztja alá. A tiédet néhány nyomi incel által összeokádott kamu statisztika. Vajon melyikben bízzunk? Nehéz kérdés… 🤔
109/120 anonim válasza:
Kérdező, mutasd meg anyukádnak amit itt írtál, hadd lássa, mekkora senkit sikerült világra hoznia.
110/120 anonim válasza:
#111 szerintem tudja. Gondolj bele mekkora csalódás lehetett, amikor a menzeszét várta, de ezt kapta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!