Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják az oldalon folyton a nők, hogy velük csúnya vagy átlagos férfiak csesztek ki?

Figyelt kérdés

Akár megcsalásról, akár bántalmazó kapcsolatról, kutyául bánásról van szó, folyton azt mondják, hogy véletlenül se jóképű férfiak követték el velük ezeket. Holott ha kimegyek a való életbe, ennek a szöges ellentétét látom. Amikor benne ragad bármilyen női ismerősöm egy ilyen kapcsolatban, akkor nyílt titok, hogy azért teszi mert nem tud lemondani a jóképű csávóról, esetleg ritkább esetben a pénzről is szól, vagy nem tudná magát eltartani, vagy pedig nem olyan nagy lábon és a rucikák, sminkek vásárolgatása, almás telefon és társai megérnek pár pofont és leqrvázást. De nagyobb részt a külsőről szól. A jóképű srácok meg jól tudják ezt, tudják, hogy mindent megtehetnek, nem kell visszafogni magukat, nem kell "személyiséget fejleszteniük". Tudja, hogy akkor is marad vele a nő, ha jól odaver egyet, ha pedig mégsem akkor fél nap alatt talál másikat, tehát semmi nem motiválja, hogy odaadó, rendes, hűséges legyen.

Miért tagadják itt ezt lépten-nyomon?

Szerintem roohadtul abba kellene hagyni, mert egymást hergelik és megint a az átlagos és átlag alatti férfiak szívják meg, mert tovább rontják a hírnevüket azzal, hogy elterjesztik, hogy még szemetek is mi vagyunk velük leginkább. Szóval nem elég a társkeresést nehezítő sok-sok alap probléma, még hozzáteszik ezt is. Csak mire jó ez nekik, mit nyernek ettől?

2022. márc. 17. 10:00
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
84%

Mutathatnék én akármilyen képet és mesélhetnék akármit, soha az életben nem adnál igazat nekem.

Amúgy meg isten ments, hogy bárki is belemenjen abba, hogy egy hozzád hasonló, otromba, rosszindulatú, nőgyűlölő, hazudós sz.aralak elkezdje látatlanban semmissé nyilvánítani, hazugsággá, képzelgéssé, idiotizmussá és habogássá degradálni az esetlegesen traumatikus emlékeit. Voltam olyan buta, hogy belementem a neten ilyen vitákba az exemhez hasonló sérült h.ülyegyerekekkel a szakítás utáni első pár évben, és rendesen meg tudtak bántani, egyszerűen kártékonyak vagytok. Most már azért nem fogok itt neked mesélgetni, mert nem kérdés bennem soha többé az, hogy mi az, amit csinált velem az exem, ki milyen szinten van, és, hogy valósak-e az én megéléseim.

2022. márc. 17. 17:53
 42/50 A kérdező kommentje:
Be se vállal még annyit sem hogy leírja részletesen mi történt és mellé ész nélkül, vergődve dobálja a szart rám és akkor én vagyok a hazug? :D
2022. márc. 17. 17:57
 43/50 anonim ***** válasza:
78%
Igen, te vagy.
2022. márc. 17. 18:06
 44/50 anonim ***** válasza:
15%

#42. Üdvözöllek a gyakoris incel klubban, ahol a kulcsszóra feliratkozók 80%-a nő és ahogy van valami a figyelt kérdések közt megnyitják hogy legyen min felháborodni.

Szerintem igaziból szeretnek minket és a nullára leszavazás is csak a lappangó vonzódás jele. ¯\_(ツ)_/¯

2022. márc. 17. 19:02
 45/50 anonim ***** válasza:
22%
Látod? Már kapom is a puszikat
2022. márc. 17. 19:05
 46/50 anonim ***** válasza:
47%
Velem pl az történt hogy összejöttem egy ahogy ti mondanátok nálam alacsonyabb szinten lévő sráccal, nagyon meg is szerettem és eleinte tök normális volt, tipikus szeretethiányos srác, akkor már régóta nem volt barátnője, előtte is csak egy, az anyja se szerette soha. Szóval az elején tök hálás volt úgymond, hogy végre szóbaállt vele egy olyan, mint én. Számomra annyira nem volt érezhető ez a különbség mert oké, szebb voltam nőben, mint ő férfiben, de volt sok tulajdonsága amivel kompenzálta, több dologhoz is sokkal jobban értett mint én, büszke voltam rá ha elért valamilyen sikert, míg én mondhatni állandóan szerencsétlen voltam mindenben. Ez eddig tökéletesen is működött amíg nem kezdtem el keményebben dolgozni, és jöttek a sikerek a munkahelyemen, elkezdtem edzeni, formásodni, kezdtem anyagilag jobban állni, mint ő és itt el is szabadult a pokol. Ahol tudott megalázott, kötekedett, lenézte a munkámat, azt mondta nem érdemlek meg ennyi fizetést, belekötött minden kis apró testi hibámba, ami addig sosem zavarta (pl egy pattanás lett az arcomon és idézem: de ki****ott ronda vagy), leszólta a barátaimat, a munkatársaimat, a családomat (akikkel előtte nagyon is jóban volt), elkezdett belekötni a szexuális életünkbe, hogy unalmas. Pedig mindent kipróbáltam a kedvéért, csak minden újdonságnál 20másodperc alatt elment..persze ezért is én lettem a hibás, mert hogy biztos direkt rászorítok hogy elmenjen.. Amikor elkezdett jobb alakom lenni hirtelen hozta haza a csokikat, péksütiket, mekiskaját, mert tudta hogy nehezen állok ellen. Szóval összességében mindenben, amiben egy kicsit jobb lettem volna hátráltatott és megalázott. Féltékeny nem volt úgy senkire, mert nagyon figyeltem hogy ne adjak rá okot, de állandóan hangoztatta hogy nem bízik bennem, mert akármikor elhagyhatom egy helyes pasiért. Sokszor mondta hogy inkább egy kövér, ronda lányt kellett volna választania, mert legalább nem kéne aggódnia, hogy elveszik tőle.
2022. márc. 17. 19:07
 47/50 anonim ***** válasza:
46: Attól mert ronda még lehet gyökér. Te gyökérrel álltál le. Persze nem tudhattad előre. De nem azért volt gyökér, mert ronda volt, szóval ne az legyen a tanulság hogy akkor "biztos azé' mer jóképűbbet kellett volna választani", mert ez ugyanúgy téves gondolkodás..... Annyi történt, hogy megpróbáltad valakivel akivel nem illettetek össze.
2022. márc. 17. 19:32
 48/50 anonim ***** válasza:
79%
47-es, az egész kérdés arról szól, hogy aki ronda, az következetesen aranyember.
2022. márc. 17. 19:38
 49/50 anonim ***** válasza:
50%
De, azért volt gyökér, mert kevésnek érezte magát hozzám. Erről szól az egész.
2022. márc. 17. 21:38
 50/50 anonim ***** válasza:
72%

"ne az legyen a tanulság hogy akkor "biztos azé' mer jóképűbbet kellett volna választani", mert ez ugyanúgy téves gondolkodás....."

De igen, ez is egy tanulság, csak nem teljesen úgy, ahogy te gondolod. Nem ezért volt gyökér, mert nem jóképű, viszont célszerű jóképűt választani, mivel az égvilágon semmit nem nyerünk azzal, ha olyannal jövünk össze, aki nem tetszik, mert nincs arányaiban több jó ember, jó partner közöttük.

"Annyi történt, hogy megpróbáltad valakivel akivel nem illettetek össze."

Én ugyan egy másik válaszoló vagyok, de részben megegyezik az én tapasztalatom is az övéve.

Nem, nem annyi történt, hogy megpróbáltam valakivel, és "nem illettünk össze". És a leírás alapján nála sem. Hanem az, hogy összejött egy érzelmi bántalmazó, frusztrált sz.aralakkal, aki ellene megy minden sztereotípiának, hogy a sikertelenebb pasik mennyire megbecsülik a párjukat.

2022. márc. 17. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!