Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják az oldalon folyton a nők, hogy velük csúnya vagy átlagos férfiak csesztek ki?
Akár megcsalásról, akár bántalmazó kapcsolatról, kutyául bánásról van szó, folyton azt mondják, hogy véletlenül se jóképű férfiak követték el velük ezeket. Holott ha kimegyek a való életbe, ennek a szöges ellentétét látom. Amikor benne ragad bármilyen női ismerősöm egy ilyen kapcsolatban, akkor nyílt titok, hogy azért teszi mert nem tud lemondani a jóképű csávóról, esetleg ritkább esetben a pénzről is szól, vagy nem tudná magát eltartani, vagy pedig nem olyan nagy lábon és a rucikák, sminkek vásárolgatása, almás telefon és társai megérnek pár pofont és leqrvázást. De nagyobb részt a külsőről szól. A jóképű srácok meg jól tudják ezt, tudják, hogy mindent megtehetnek, nem kell visszafogni magukat, nem kell "személyiséget fejleszteniük". Tudja, hogy akkor is marad vele a nő, ha jól odaver egyet, ha pedig mégsem akkor fél nap alatt talál másikat, tehát semmi nem motiválja, hogy odaadó, rendes, hűséges legyen.
Miért tagadják itt ezt lépten-nyomon?
Szerintem roohadtul abba kellene hagyni, mert egymást hergelik és megint a az átlagos és átlag alatti férfiak szívják meg, mert tovább rontják a hírnevüket azzal, hogy elterjesztik, hogy még szemetek is mi vagyunk velük leginkább. Szóval nem elég a társkeresést nehezítő sok-sok alap probléma, még hozzáteszik ezt is. Csak mire jó ez nekik, mit nyernek ettől?
"és megint a az átlagos és átlag alatti férfiak szívják meg, mert tovább rontják a hírnevüket "
Te akarod rontani a normális pasik (értsd nem ronda és csóró) hírnevét.
Egyrészt ennek van pszichológiai oka. Ha egy nőt ismeretlen férfi bántalmaz, megerőszakol vagy zaklat, akkor szinte kivétel nélkül csúnyának írják le az elkövetőt. Vagy mondjuk az első reakciója, mikor megkérdezik, hogy hogy írná le, akkor azt mondja, hogy "olyan csúnya volt".Nem feltétlenül azért, mert külsőleg az (illetve ez egy szubjektív dolog), hanem mert az agyunk, lelkünk ezt látja.
Engem egy férfi zaklatott, illetve bántott. Az egyik exem szakítás után. Ő külsőre abszolút vállalható, 180 fölötti (ugye kedves incelek), egyébként alapjáraton értelmes srác volt. Volt egy lelki problémája, ezért kicsit sajnálatból is voltam vele. Reméltem akkor még 19-20 évesen naivan, hogy majd mellettem "meggyógyul", de nem. Sőt, szakítás után még ő mutatta ki a foga fehérjét.
34.
Ez így azért elég igazságtalan kijelentés, mint amikor valami gagyi sportban van X aki egyedül nyer 20 évig, akkor "hámmer a többijek bényák!" (hát nem, ez egyáltalán nem így van). Ezer meg egy tényező rakja össze a dolgokat és kritériumok is rendszeresen változnak, ami 10 éve jó volt, az nem jó ma, ami 10 éve rossz volt, lehet hogy manapság jó és 10 év múlva a mai tökély már gagyinak számít, sőt a sok kisköcsög szavával élve "krindzs" lesz.
Ezt az egészet akkor lehetne tisztességessé tenni - úgy az életben mindenre igaz ez - ha a szabályok örökké kőbe vésettek volnának, akkor nem lenne se vita, se kérdés. Ugyanaz lenne a szabály, előre eldöntve minden kétséget.
De ez a "szép" az életben, hogy mindig minden körülmény változik.
Nagy tévedés azt hinni, hogy a jóképűek a rosszfiúk, a csúnyák meg a jófiúk.
Szinte csak átlag alatti, vagy fogalmazok úgy hogy jóindulattal átlagos, pasijaim voltak és mindegyikük engem dobott ki ilyen indokokkal, hogy nincs meg a szikra, nem akar komoly kapcsolatot meg lófsz tudja...
Pedig igyekeztem a kedvükben járni, hogy meglássák a belső értékeimet is, mégsem voltam elég jó, mert nekik insta modell kellett volna.
Rosszul érintett és lassan már kedvem sem lesz ismerkedni, mert mindig a dugásra megy a tét.
Szó se róla, én is igénylem a szexet, és nem zárkózom el semmitől, de ha már az átlagos pasik is csak a szexre hajtanak komoly kapcsolatot hazudva, akkor milyen konzekvenciát kéne levonnom az egészből?
Egyikkel sem éri meg kezdeni.
Ez jóval realisztikusabb, mint amit csúnya férfiként gondolsz a fajtádról.
Amíg nem jön össze nektek semmi, addig megy a képzelgés arról, hogy ti vagytok a főnyeremény álompasik, akik helyett mindig a bunkó sovinisztákat választják, aztán amikor összejön egy kapcsolat, akkor az egotok hirtelen 0ról 100ra ugrik. Önbizalomhiányos szüzikéből hirtelen a világ császárainak hiszitek magatokat, márpedig ez a létező legrosszabb kombináció.
Megint sikerült azt kihozni az egészből, hogy tulajdonképpen a szerencsétlen, önbizalomhiányos srácok a legnagyobb szemetek, véletlenül sem az akinek semmi tétje nincs a kapcsolatnak, mert bármikor talál másik nőt :D
Az itt élősködő, sztorizgató dögkeselyű nők gondolom arra nem lennének vevők, hogy mutassanak képet magukról és az elvileg szerencsétlen, átlag alatti "bántalmazó" exükről, hogy igazolják, amit állítanak... Kiderülne, hogy valamivel átlag feletti pasikról van szó ugye.
Vagy esetleg, ha tényleg átlagos/alatti a csávó, akkor gondolom arra sem vevő egyik sem, hogy leírja részletesen a kapcsolatot, hogy mivel, hogyan bántották, mert még az ő sarkított, egyoldalú verziójukhoz is lehetne olyan kérdéseket feltenni, amiktől a kevésbé dörzsölt fajta elkezd értelmetlenül hebegni-habogni, a dörzsölt pedig hazudozni (amibe úgyis belezavarodik egyszer) :D
Bármennyi vagyonom, vagy akár az életem feltenném, hogy amelyik írja, hogy csoda hejjespashee-ja van, aki persze tökéletes, soha nem bántotta, az jóval többet tűrt már el annak a pasinak, mint az elvileg bántalmazó exnek, csak annyira torz a megítélése, hogy észre sem veszi.
"Az itt élősködő, sztorizgató dögkeselyű nők"
Vajon miért nincs barátnője annak aki így nyilatkozik?
Vajon akkor ez valami férfifórum kéne legyen, ahol mi dögkeselyű nők nem szólalhatunk fel és csak férfiak kommentjei relevánsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!