Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfitöbblet és a teljesíthetetlen elvárások mind az Incel közösségekbe kényszerítik az átlagos az átlag alatti fiatal férfiakat?
2,8%-os férfitöbblet van.
Ugyanakkor több a férfi homoszexuális és van még jópár mgtow-s. Ha ezeket beleszámítjuk, a férfitöbblet alig 0,5% ha lesz.
Nem, mivel az ukrán - orosz háború miatt az inceleket tömegével fogják megerőszakolni a fullos menekült csajok.
Az ukrán határnál minden incelnek ilyen van otthon, ott teremnek a határállomáson: https://www.youtube.com/watch?v=HVdQ_WT7mrg
4-es: biztos ugyanazokról beszélünk incel címszó alatt? Mert az itteniek még egymásra se írnak, hogy együtt társaságot hozzanak létre, nemhogy katonának álljanak és erőszakoskodjanak fizikálisan.
Amúgy minek linkeled be mostanság minden kérdés alá ezt az orosz rúdtáncost?
4:
A "fullos menekült csajok" akiket én látok pl a nyugatiba, pulcsiba és télikabátba vannak, ki tudja hány réteg harisnyával. Meg nekem is 5 perc levetközni ha hazaérek a téli ruházatomból. A megerőszakolta meg lelankad annyi idő alatt. No meg addig tökönrugom.
4 🤮
Megfertőztek ezek az incel kérdések. A múltkor az “ínyencségek” boltját incelek boltjának olvastam 😂😂 na mondom már boltjuk is van😂
8
Na ezt mégis miből vontad le…?😅 isten ments egyébként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!