Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják az oldalon folyton a nők, hogy velük csúnya vagy átlagos férfiak csesztek ki?
Akár megcsalásról, akár bántalmazó kapcsolatról, kutyául bánásról van szó, folyton azt mondják, hogy véletlenül se jóképű férfiak követték el velük ezeket. Holott ha kimegyek a való életbe, ennek a szöges ellentétét látom. Amikor benne ragad bármilyen női ismerősöm egy ilyen kapcsolatban, akkor nyílt titok, hogy azért teszi mert nem tud lemondani a jóképű csávóról, esetleg ritkább esetben a pénzről is szól, vagy nem tudná magát eltartani, vagy pedig nem olyan nagy lábon és a rucikák, sminkek vásárolgatása, almás telefon és társai megérnek pár pofont és leqrvázást. De nagyobb részt a külsőről szól. A jóképű srácok meg jól tudják ezt, tudják, hogy mindent megtehetnek, nem kell visszafogni magukat, nem kell "személyiséget fejleszteniük". Tudja, hogy akkor is marad vele a nő, ha jól odaver egyet, ha pedig mégsem akkor fél nap alatt talál másikat, tehát semmi nem motiválja, hogy odaadó, rendes, hűséges legyen.
Miért tagadják itt ezt lépten-nyomon?
Szerintem roohadtul abba kellene hagyni, mert egymást hergelik és megint a az átlagos és átlag alatti férfiak szívják meg, mert tovább rontják a hírnevüket azzal, hogy elterjesztik, hogy még szemetek is mi vagyunk velük leginkább. Szóval nem elég a társkeresést nehezítő sok-sok alap probléma, még hozzáteszik ezt is. Csak mire jó ez nekik, mit nyernek ettől?
" Magyarul ha hosszú évek után végre rádtalál a szerelem azt jobban megbecsülöd"
A gyakorlat inkább az, hogy előbb félre dugnak, ha jön egy alkalom, mert "ki kell használni" a ritka lehetőséget.
13.
Elég kemény az a világ, ahol a gyakori örök troll sorozatkérdezői válnak mércévé.
"Hány olyan esetet ismersz,amikor erőszakért féljelentettek egy jóképű férfit?"
Az erőszak definíciójából adódóan, amit a másik is akar, az nem erőszak.
15.
Ghánában meg van egy fazon, aki minden nap megiszik egy liter vizeletet, és azt gondolja, hogy attól egészséges lesz. Következtetés, minden ghánai hülye?
Aligha.
17-es:
Ezzel nem degradálni akartam a szűz férfiakat hanem a kérdezőnek bizonyítani ellenpéldát. Tehát ne csak a nőket szidják
Utoljára tinikoromban hittem azt, hogy a kevésbé előnyös külsejű csávók megbízhatóbbak. Vékony, szép arcú lányként "összejöttem" egy nálam alacsonyabb, sovány, hatalmas orrú sráccal. Pár hét után úgy ghostingolt (csak akkor ez a kifejezés még nem volt elterjedt), hogy csak lestem. Senki nem értette, mivel nem híreszteltem mi történt, mindenki azt hitte én dobtam, mert annyival jobb csaj voltam. Hát ez van.
Nem az ember külsejétől függ, hogy mennyire megbízható vagy gerinces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!