Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni egy átlagos,szép magyar lánnyal?
Magas,jóképű fiatal férfi vagyok.Rendszeresen sportolok,van rengeteg hobbim.Barátom is akad 1-2 ezzel sincs gond.
Dolgozom,élem az életet szórakozom.
De nincs egy nő az életemben aki miatt boldog lehetnék a mindennapokban.Rengeteg próbálkozás,erőfeszítés ellenére sem volt még egy kapcsolatom sem.
Kezdem feladni,úgy érzem nekem ez jutott hogy egyedül feküdjek és ébredjek.
Miért nem sikerül semmi soha az ismerkedésben,ha rengeteg más dologban,témában meg jó vagyok?
Tele van a kérdésed oximoronnal. Jóképű vagy de nem találsz átlagos lányt. Próbálkozol, de nem találsz....
Nem lehet, hogy csak egyszerűen ronda vagy?
"szeretek nők közelében lenni"
Mikor ilyet hallok, olvasok, az instant undor.
Hány éves vagy? Milyen lányokkal, hol, milyen körben ismerkedsz? Hogyan, mikor szoktál nyitni a lányok felé?
Rengetegen vannak (én is), aki amúgy rendbe van önmagával, magas, jóképű, sportos, dolgozó stb. aki amúgy rengeteg más témában, dologban jó, hogy eltelik pár év, mire olyannal jön össze, aki hozzávaló, vagy egyáltalán összejön neki egy normális párkapcsolat. Nekem volt egy 6 éves kihagyásom 20-26 éves koromig, aztán egy toxikus kapcsolat után mégis megtaláltam 28 évesen a hozzám való "szép magyar lányt", akivel maradéktalanul boldog vagyok.
De ha nem is nézzük ezeket a dolgokat, akkor a ismerkedős technikádra lennék kíváncsi, hogy mire jön a visszautasítás, ha alapból szerinted te jó összképet sugárzol magadról.
#3 Na jó, de miért nem volt még kapcsolatod?
Elutasítják a közeledésed? Vagy nem is kezdeményezel? Ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy nekimentél a falnak mert nem tudtál nem nekihajtani...de azt nem akarod elárulni, hogy miért nem tudtál nem falnak menni? Kiszakadt tőböl és kezedben maradt a kormánykerék? Nem fogott a fék? Elfogyott a forgalmisáv, nem volt merre kanyarodni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!