Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni egy átlagos,szép magyar lánnyal?
Figyelt kérdés
Magas,jóképű fiatal férfi vagyok.Rendszeresen sportolok,van rengeteg hobbim.Barátom is akad 1-2 ezzel sincs gond.
Dolgozom,élem az életet szórakozom.
De nincs egy nő az életemben aki miatt boldog lehetnék a mindennapokban.Rengeteg próbálkozás,erőfeszítés ellenére sem volt még egy kapcsolatom sem.
Kezdem feladni,úgy érzem nekem ez jutott hogy egyedül feküdjek és ébredjek.
Miért nem sikerül semmi soha az ismerkedésben,ha rengeteg más dologban,témában meg jó vagyok?
2022. márc. 16. 15:00
11/21 anonim válasza:
#5, ha jól nézel ki, akkor majd a nők alakítanak ki kapcsolatod veled, neked nem kell csinálni semmit. Továbbra is ellentmondásokkal van tele a kérdésed/válaszod.
12/21 anonim válasza:
Átlagos vagy szép? A többség elhízott, tehát az az átlag.
13/21 anonim válasza:
"De nincs egy nő az életemben aki miatt boldog lehetnék a mindennapokban"
Ez..katasztrófa. gyere ide a pofonért fiam.
14/21 anonim válasza:
Jer ide egy pofonért fiam! 👏😂
15/21 anonim válasza:
Itt az öklöm, szolgáld ki magad.
16/21 anonim válasza:
Jöjjetek össze.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
17/21 anonim válasza:
Jó segge lehet. Kis 27 éves pipi! 😋😉
18/21 anonim válasza:
#1 a szó amit keresel a paradox
19/21 anonim válasza:
#17 a korából ezt megtudod mondani? Alig lehetsz felszines
20/21 anonim válasza:
Megírta a lány, hogy sokat edz, jógázik, 70 kilóval fenékre. Nekem amúgy aranyosnak értelmesnek tűnik női szemmel. Kicsit megfelelési kényszeres, de az se mindig olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!