Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nők! Ti hogyan viszonyulnátok egy külföldi katona
pasihoz? Nem féltek az esetleges nemi erőszaktól?
Már 200 ezer orosz katona gyűlt össze az ukrán határnál. Annyian vannak már mint az oroszok, egy nap alatt be tudnák venni Ukrajnát. És Ukrajna után melyik is a következő ország a NATO felé? Ajjaj, az bizony mi vagyunk... A magyar honvédség pedig annyira csöves, hogy szinte egy működő helikopterünk sincs, csak egy maréknyi alkesz akik csak az ingyen pénz miatt vannak ott, mert nem akarnak dolgozni. A létszámuk meg annyi, hogy néhány gumicsónakban elférnének.
De mi történne, ha háborús helyszín lenne Magyarország? Mármint női szemmel, hogyan élnétek meg ezt, hogy rengeteg külföldi katona lenne itt? Félnétek a nemi erőszaktól vagy nem?
Nem gondolom, hogy megszállnának minket, másrészt, háború idején legalább annyira félnék a sok hazafitól, (ahogy teszem azt éjszaka az utcán egyedül már most is), akiket háború idején még annyira se fognak vissza a szabályok, szokások, normák, mint most, mint a beözönlő katonáktól. Sőt, valószínűleg az itteni férfiaktól már a létszám fölényük miatt is jobban félnék.
2022. febr. 19. 18:52
2/15 anonim válasza:
Édes Jézus! A katonanők megerőszakolnának?
2022. febr. 19. 18:55
3/15 anonim válasza:
2, felcsatolhatóssal már nem is erőszak????? 😉
2022. febr. 19. 18:57
4/15 anonim válasza:
3, Én nem arra gondoltam!
Te tudod mire gerjedsz!
2022. febr. 19. 19:01
5/15 anonim válasza:
Szeretném az anyanyelvemet használni egy kapcsolatban. Ez majd később lehet, hogy változik.
2022. febr. 19. 19:10
6/15 anonim válasza:
3, Coming outolnod kellene!
2022. febr. 19. 19:12
7/15 anonim válasza:
Ha nem megy át a poén, hát nem. Nő vagyok, nincs hova coming out-olni. De, hogy téged miért érintett meg annyira ez a félmomdat, amit odabiggyesztettem, hogy kétszer is megszólíts, na, az érdekes kérdés lehetne.
2022. febr. 19. 19:19
8/15 anonim válasza:
Nem kellenek ahhoz külföldiek, hogy a magyar nőket megerőszakolják és zaklassák.
2022. febr. 19. 19:22
9/15 anonim válasza:
Egy nő nem írna ilyet!
"persze, nő vagy"
2022. febr. 19. 19:23
10/15 anonim válasza:
Az oroszok nem fogják ide betenni a lábukat. Ha Ukrajnába bemennek azt is csak azért teszik, mert nem NATO tag és nem is akarják, hogy az legyen. A hidegháború kiújulására lehet számítani, ami pont nem hiányzott. Van elég bajunk enélkül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!