Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akartok párkapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akartok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Olvasgassátok a párkapcsolati problémákat itt a gyakorin, megjött a kedvetek hozzá? Mert nekem nem ...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Úgy is mindig ugyanaz a vége és a sztori.

Jó 1-2 évig aztán megszokjátok, még 3-4 év aztán megy lefelé a lejtőn. Próbáljátok házassággal meg gyerekkel feldobn (Csok, stb. természetesen) aztán az is unalmas lesz egy idő után. Jön a fiatal szerető, meg hazudozás, válás. Ez egy magyar párkapcsolati út.

És mindenki azt hiszi majd az övé az egyedi lesz, meg ő a kivétel ... meg De ilyen lesz.

Nem egyszerűbb inkább néha prostihoz menni, független nőkkel szexelni, mint ez a családosdi?

Ezért rinyál itt mindenki állandóan, hogy szingli? Aztán kifogtok egy sárkányt akkor meg ti is írjátok a rinyát a párkapcsolati problémákba.

Szóval röviden a kérdés: Miért akartok párkapcsolatot?

2022. márc. 6. 16:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Íme a magyar sorstragédia lenyomata.

Tanács:

Nők, ne legyetek sárkányok!

Férfiak, ne legyetek gyökerek!

2022. márc. 6. 16:09
 2/23 anonim ***** válasza:
99%
Mert hiába könnyű melléfogni, egy jól működő intim szövetség két ember közt akkora életminőségbeli ugrás, amit kár lenne nem megpróbálni.
2022. márc. 6. 16:11
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Hát szerintem ne a gyakoris kérdéseket vegyük alapul, én imádom magam, de lássuk be, aki itt b.ssza el az idejét, annak van kattanása. :D
2022. márc. 6. 16:14
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ölelés miatt attol akit szeretek
2022. márc. 6. 16:15
 5/23 A kérdező kommentje:

2, De nincs ilyen. Jól működőt túl nehéz ahhoz találni, hogy erről ábrándozzon az ember. Én is lottóztam egy darabig, aztán rájöttem, hogy attól, hogy volt aki megnyerte én biztos, hogy nem fogom.

Átlagosat könnyű találni(Persze arról is azt hiszed az elején, hogy húha ez örökké fog tartani), abból meg az a forgatókönyv lesz amit leírtam.

2022. márc. 6. 16:17
 6/23 A kérdező kommentje:

Válási statisztika olyan 70%-körül van. Az azt jelenti, hogy 10 ből 7 ember amikor kimondta, hogy örökké és azt hitte örökké fog tartani, hopp még sem tart örökké.

A nagy szerelem igaz?

2022. márc. 6. 16:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

" Átlagosat könnyű találni. "

Most ez hogy jön ide? Mit takar az átlagos?

2022. márc. 6. 16:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A lottó jackpot 1:44.000.000, ehhez képest azért jobbak az esélyek.

A válási statisztika tényleg nagyon magas, még több kapcsolat bomlik fel házasság nélkül, a gyakorlatban sokkal kisebb az esély arra, hogy egy életet lehúz egymás mellett két ember, mintsem hogy szétmennek valahol menet közben. Nem hiszem azt, hogy a szerelem lenne a megváltás, ami a boldogságos élet titkos kulcsa, azt viszont erősen hiszem, hogy egy korrekt emberrel szeretetteli párkapcsolatot kialakítani, örömmel átadni a sorsod, időd, érzelmeid feletti rendelkezés egy részét valaki másnak a kezébe, mindeközben becsben őrizni és megtartani az ő átadott részét, az nagy áldás tud lenni.

Az idő ebből a szempontból talán nem is olyan lényeges.

2022. márc. 6. 16:39
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű hogy szeretőt fog tartani az egyik fél, ez alól nem kivétel egy ember se, csak nemértem, hogy szingliként miért nem tartok már most dugópajtit.
2022. márc. 6. 16:52
 10/23 anonim ***** válasza:
Mert nincs.
2022. márc. 6. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!