Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akartok párkapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akartok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Olvasgassátok a párkapcsolati problémákat itt a gyakorin, megjött a kedvetek hozzá? Mert nekem nem ...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Úgy is mindig ugyanaz a vége és a sztori.

Jó 1-2 évig aztán megszokjátok, még 3-4 év aztán megy lefelé a lejtőn. Próbáljátok házassággal meg gyerekkel feldobn (Csok, stb. természetesen) aztán az is unalmas lesz egy idő után. Jön a fiatal szerető, meg hazudozás, válás. Ez egy magyar párkapcsolati út.

És mindenki azt hiszi majd az övé az egyedi lesz, meg ő a kivétel ... meg De ilyen lesz.

Nem egyszerűbb inkább néha prostihoz menni, független nőkkel szexelni, mint ez a családosdi?

Ezért rinyál itt mindenki állandóan, hogy szingli? Aztán kifogtok egy sárkányt akkor meg ti is írjátok a rinyát a párkapcsolati problémákba.

Szóval röviden a kérdés: Miért akartok párkapcsolatot?

2022. márc. 6. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17es. Ez miatt nem aggódom. Mert nem házasodunk össze sose. Se ő nem akarja,se én 😊
2022. márc. 9. 06:55
 22/23 anonim ***** válasza:

20

Sajnálom! Remélem, azért nem kell a híd alá menned lakni.

Köszönöm a jókívánságot és neked is minden jót kívánok!

19-es voltam

2022. márc. 9. 09:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Van aki azert akar pàrkapcsolatot hogy meccs közben ne kelljen kimenni a sörèrt
2022. márc. 12. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!